Cookie- og privatlivspolitik


Online Office-pakke bliver opgraderet

Microsofts Office-pakke på internettet, Office Web Apps, kommer nu i en ny og forbedret udgave med flere af de funktioner, der findes i den traditionelle programpakke.

I tre år har du kunne bruge en gratis udgave af Microsofts Office-pakke på internettet. Programpakken hedder Office Web Apps og er en skrabet udgave af den fulde version, som du kan installere på din computer.

Med den nye opgradering får internetversionerne af Word, Excel og Powerpoint flere af de funktioner, som tidligere kun har været i de fulde versioner, og Web Apps er derfor ikke længere kun et supplement til en Office-pakke installeret på computeren.

Fremover behøver du ikke huske på at gemme dine dokumenter, for det sker automatisk, hver gang du ændrer et tegn. Derudover er der mulighed for at dele dokumenter, så flere brugere kan redigere dem på samme tid.

For at gøre bruge af de internetbaserede kontorprogrammer skal du bruge en såkaldt Microsoft-konto, der fx omfatter Hotmail, Outlook eller Live e-mail-adresser.

Vil du prøve kræfter med den Office Web Apps, så følg dette link.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

Få styr på NemID

Få styr på NemID

GRATIS GUIDE: Du kan bestille og aktivere dit NemID på internettet, og det guider vi dig igennem i denne artikel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere