Vivaldi browser

Ny browser til superbrugere

En helt ny internetbrowser med navnet Vivaldi, er ved at blive udviklet. Den er designet til dig, der vil have en enkel browser, men stadig med mange funktioner.

30. januar 2015

Vivaldi er navnet på en helt ny browser, der vil tage kampen op mod Google Chrome og Firefox. Browseren henvender sig til dig, der vil have mest ud af din internetoplevelse og ønsker en browser, der kan mere end de fleste andre.

Den nye browser er udviklet af Jon von Tetzcner, som er den tidligere direktør for firmaet, der udviklede Opera-browseren. Han forklarer, at den nye browser er fyldt med funktioner, som gør den nemmere at bruge, hvis du surfer meget på nettet.

Vivaldi har nemlig en del smarte funktioner, blandt andet ”Tab Stack”, hvor du kan trække dine faner sammen og gruppere dem under samme fane. Derudover kan du tilføje et utal af tastaturgenveje, så du lynhurtigt kan åbne det, du skal bruge.

Vivaldi er endnu kun lanceret i en test-version til pc, Mac og Linux, som du gratis kan hente og prøve af. Noget af det, som endnu ikke er klar, er en mobil version, indbygget e-mail og tilføjelsesprogrammer, men ifølge Vivaldis hjemmeside er det nogle af tingene, der arbejdes på.

Måske er du interesseret i ...