Cookie- og privatlivspolitik


Få mest ud af dit netværk

Hvor skal jeg stille min router? Skal du have mest muligt ud af dit internet, er routeren et godt sted at starte, for den har stor betydning for, hvor meget du kan presse ud af din internetforbindelse.

Routeren er hjertet i dit netværk, det er den, som de forskellige enheder skal forbindes til. Derfor er det vigtigt med en hurtig og stabil router med mange funktioner, som er nemme at indstille til dit behov.

Placér din router rigtigt
Din router bør ikke være gemt væk i et skab omgivet af forstyrrende elektronisk udstyr. Når du måler dækningen og har valgt frekvens og signal, kan du følge disse råd og finde den bedste placering til din router.

 • Stil routeren i mindst en meters højde centralt i hjemmet.
 • Sæt ikke routeren bag højttalere, pc-skærme og andet elektronik.
 • Lad routerens antenner pege i forskellige retninger væk fra væggen.
 • Sæt routeren op ved husets indervægge, ikke ydermure.
 • Lukkede døre, spejle, fyldte reoler og andre tunge møbler bør så vidt muligt ikke stå i vejen for netværkets signaler.


  Få et hurtigere trådløst netværk

 • Overvåg dit hjem

  Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

  Læs mere her

  Årets bedste tilbud!

  Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

  Læs mere

  Gratis nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

  Komputer for alle
  Mest læste
  <span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Køb verdens hurtigste router

  Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKøb verdens hurtigste router

  Nu kan du få dobbelt så hurtig netværksforbindelse med den nye 802.11ac standard. Vi har testet seks af de nye, topmoderne routere.

  Læs mere

  <span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste trådløse router

  Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste trådløse router

  Stor test: Med den nyeste generation af trådløse routere kan du se HD-film, printe og have masser af udstyr på dit netværk.

  Læs mere

  Forstå din router og dit netværk

  Forstå din router og dit netværk

  Hvad er WiFi, AC-standard og 4G? Vi har samlet en ordbog til dig over nogle af de mest brugte netværksbegreber.

  Læs mere

  Nyeste

  Sådan gør du dit netværk bedre

  Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

  Læs mere

  Forstå din router og dit netværk

  Hvad er WiFi, AC-standard og 4G? Vi har samlet en ordbog til dig over nogle af de mest brugte netværksbegreber.

  Læs mere

  Få mest ud af dit netværk

  Skal du have mest muligt ud af dit internet, er routeren et godt sted at starte, for den har stor betydning for netværkets hastighed!

  Læs mere