Cookie- og privatlivspolitik


Få hurtigere net med ny 802.11ac standard

Med den nye netværksstandard 802.11ac får du hurtigere trådløst net end nogensinde før. Vi har testet seks topmoderne routere.

Hent artiklen > klik her

Er hastigheden og rækkevidden på dit trådløse netværk på det jævne, så bør du overveje at investere i en ny router, som understøtter den spritnye standard 802.11ac. Denne standard, der afløser forgængeren n-netværk, giver dig nemlig langt bedre rækkevidde, også gennem etageadskillelser, og så er hastigheden på dit net højere end nogensinde.

Den hurtigste router i vores stortest byder således på en overførselshastighed på hele 339 Mbit i sekundet - til sammenligning var den højeste n-hastighed i vores test kun 133 Mbit i sekundet, altså under det halve. Med de nye rekordhastigheder kan du nemt streame video i Full HD til dit nye fladskærms-tv, overføre filer mellem pc'er på hjemmenetværket og have kapacitet til at koble mange forskellige enheder på hjemmenetværket. En anden stor fordel ved ac-routerne er evnen til at nå længere ud, og det betyder at du får en mere stabil forbindelse, når du fx sidder i haven med din pc eller vil koble et overvågningskamera i garagen på netværket.

I denne test har vi dog også lagt vægt på brugervenlighed i styringen, for det hjælper ikke meget med en overvældende funktionsrigdom, hvis det er kompliceret og nærmest umuligt at finde ud af at aktivere alle de spændende funktioner. Vores testvinder byder således på styresider, der er designet som Skrivebordet i Windows. Funktionerne er nemme at gå til, og du kan tilpasse lette genveje til de funktioner, du bruger mest.

Se hvem den fantastiske vinder er i testen herunder.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste trådløse router

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste trådløse router

Stor test: Med den nyeste generation af trådløse routere kan du se HD-film, printe og have masser af udstyr på dit netværk.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Sådan gør du dit netværk bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

Få mest ud af dit netværk

Få mest ud af dit netværk

Skal du have mest muligt ud af dit internet, er routeren et godt sted at starte, for den har stor betydning for netværkets hastighed!

Læs mere

Nyeste

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

Forstå din router og dit netværk

Hvad er WiFi, AC-standard og 4G? Vi har samlet en ordbog til dig over nogle af de mest brugte netværksbegreber.

Læs mere

Få mest ud af dit netværk

Skal du have mest muligt ud af dit internet, er routeren et godt sted at starte, for den har stor betydning for netværkets hastighed!

Læs mere