Cookie- og privatlivspolitik


Få et hurtigt overblik over dit netværk

Hvad enten dit netværk er trådløst eller med kabler, så opstår der situationer, hvor du gerne vil vide mere om det. Her får du et program, der giver dig de nødvendige svar med ét klik – og vil du vide mere, har programmet flere smarte funktioner

Hent artiklen > klik her

Mere end 98 procent af danskerne har adgang til internettet, og selv om du måske kun har én computer og en router, der forestår forbindelsen ud på nettet, så har du faktisk et hjemmenetværk – og netværk fører som regel til spørgsmål, der kan være svære at svare på. Det kan fx være en artikel i herværende blad, der opfordrer dig til at gå ind og se på din routers indstillinger med ordene “skriv din routers adresse i adresselinjen på din fortrukne internetbrowser”. Min routers adresse? Hvad er den?!

Det drejer sig om en række tal, der typisk står i din manual, og har du ikke lige den ved hånden, så kan de være svære at finde. Men med det gratis program Advanced IP Scanner skal du bare starte programmet, klikke på én knap, og så får du svaret få sekunder senere. Det er både nemt og virkelig smart.

De fleste af os har dog mere komplekse hjemmenetværk. En eller flere pc’er, måske en netværksprinter og så en række mobile enheder som fx smartphones og tablets. En del har også netværksharddiske, og så er det efterhånden ikke usædvanligt, at moderne underholdningsudstyr som tv og musikafspillere også bruger nettet.

Som regel kan du få dine svar via den enhed, det drejer sig om. Men kan du fx ikke få forbindelse til din printer, så kan Advanced IP Scanner hjælpe dig med at finde ud af hvorfor – noget, der via printerens brugerflade ville kræve en hel række af tastetryk. De mere avancerede brugere får endda også en mulighed for at fjernstyre alle enhederne på netværk og fx slukke en pc uden at bevæge sig.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sådan slår du bluetooth til

Sådan slår du bluetooth til

Hvad er Bluetooth egentlig for en tingest og hvordan slår man det til? Læs vores guide til Bluetooth på Android, iPhone og Windows-telefoner her.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Verdens bedste netværk

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdVerdens bedste netværk

Sådan får du et perfekt netværk, med smart udstyr, fantastiske muligheder og hurtig og stabil forbindelse.

Læs mere

Netværk i hjemmet

Netværk i hjemmet

Fælles adgang til internettet, printeren og andre pc-faciliteter er blot den spæde start. Med et netværk i hjemmet åbner et væld af muligheder sig, hvad enten der er tale om et kablet eller et trådløst netværk.

Læs mere

Nyeste

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

5 tips til bedre netværk

WiFi: Er du træt af langsomt internet, dårlig rækkevidde og hyppige udfald på dit trådløse netværk?

Læs mere

Så vildt bliver 5G-netværket!

Amerikanske forskere er tæt på at knække koden til at sende 10 Gigabit data afsted i sekundet til din mobiltelefon.

Læs mere