Cookie- og privatlivspolitik


Nettets sjoveste aprilsnarre

Den første dag i april er fyldt med fup og sjove historier. Det gælder også på internettet, hvor Google og YouTube har prøvet at snyde deres brugere.

Den 1. april kunne vi berette om, at Google ville begynde at filme almindelige danskeres stuer. Historien var selvfølgelig en aprilsnar, og de bliver lavet i stor stil på internettet. Vi har samlet en række af nettets sjoveste aprilsnarre.

Google selv har selv indtil flere påfund. På deres populære korttjeneste, Google Maps, kan du ændre udseendet til et skattekort, og når du går ned på gadeplan med Streetview, så ser det ud som om, du kigger gennem et teleskop.

Derudover er Google angiveligt på vej med Google Nose, hvor du kan inhalere dufte fra alle verdens hjørner. Den engelske avis The Guardian har også tænkt i nye produkter. De vil lancere et par briller, der giver dig mulighed for at se alting i et liberalt lys.

Videotjenesten YouTube har også tænkt kreativt over en god aprilsnar. De fortæller i en video, at siden blev startet i 2005 som en konkurrence for at finde verdens bedste video. Virksomhedens medarbejdere skulle angiveligt gennemgå samtlige videoer på siden og bedømme dem for at finde en vinder. En konkurrence har naturligvis præmier, og da konkurrencen er fra 2005, ville vinderen modtage 500 dollars til et videoprojekt og en MP3-afspiller, der kan sættes fast på trøjen.

Det er ikke kun de helt store medier, der har lavet gode aprilsnarre i år. Hjemmesiden Hotelscan præsenterede i går en helt ny række ferieboliger i Narnia, Mordor og Kaninhullet fra Alice i Eventyrland. Razer, der til dagligt producerer computerudstyr, lancerede i går også en helt ny computermus, der havde indbygget mobiltelefon.

Hjemmesiden Thinkgeek præsenterede også en hel række nye produkter. Der var tale om enhjørningkød på dåse , en t-shirt med påsyet tallerken og en 3D printer, der kan udskrive modellervoksfigurer.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet pc til under 2.000 kroner

Computer En ny computer behøver ikke at koste en formue. Se her, hvor meget du får for 2.000 kroner.

Læs mere

Komplet pc til under 2.000 kroner
Spørg os Forum

Spørg os Forum

Komputer for alle Få hjælp til din pc af både bladets eksperter og andre læsere.

Læs mere

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
4016 stykker LEGO på 5 minutter

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

Nyeste

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere