aprilsnar13

Nettets sjoveste aprilsnarre

Den første dag i april er fyldt med fup og sjove historier. Det gælder også på internettet, hvor Google og YouTube har prøvet at snyde deres brugere.

2. april 2013

Den 1. april kunne vi berette om, at Google ville begynde at filme almindelige danskeres stuer. Historien var selvfølgelig en aprilsnar, og de bliver lavet i stor stil på internettet. Vi har samlet en række af nettets sjoveste aprilsnarre.

Google selv har selv indtil flere påfund. På deres populære korttjeneste, Google Maps, kan du ændre udseendet til et skattekort, og når du går ned på gadeplan med Streetview, så ser det ud som om, du kigger gennem et teleskop.

Derudover er Google angiveligt på vej med Google Nose, hvor du kan inhalere dufte fra alle verdens hjørner. Den engelske avis The Guardian har også tænkt i nye produkter. De vil lancere et par briller, der giver dig mulighed for at se alting i et liberalt lys.

Videotjenesten YouTube har også tænkt kreativt over en god aprilsnar. De fortæller i en video, at siden blev startet i 2005 som en konkurrence for at finde verdens bedste video. Virksomhedens medarbejdere skulle angiveligt gennemgå samtlige videoer på siden og bedømme dem for at finde en vinder. En konkurrence har naturligvis præmier, og da konkurrencen er fra 2005, ville vinderen modtage 500 dollars til et videoprojekt og en MP3-afspiller, der kan sættes fast på trøjen.

Det er ikke kun de helt store medier, der har lavet gode aprilsnarre i år. Hjemmesiden Hotelscan præsenterede i går en helt ny række ferieboliger i Narnia, Mordor og Kaninhullet fra Alice i Eventyrland. Razer, der til dagligt producerer computerudstyr, lancerede i går også en helt ny computermus, der havde indbygget mobiltelefon.

Hjemmesiden Thinkgeek præsenterede også en hel række nye produkter. Der var tale om enhjørningkød på dåse , en t-shirt med påsyet tallerken og en 3D printer, der kan udskrive modellervoksfigurer.

Måske er du interesseret i ...