Cookie- og privatlivspolitik


Myldretid på internettet

Vi må i perioder finde os i langsommere bredbånd på gennemsnitlig 35 procent, viser ny undersøgelse.

Det er den britiske internetudbyder uSwitch, der har undersøgt to millioner bredbåndsforbindelser i hele landet mellem marts og oktober i år. Testen afslørede, at briterne i gennemsnit får en netforbindelse på 9,6 Mbps mellem klokken 2 og 3 om morgenen. Men den falder til 6,2 Mbps i aftentimerne fra klokken 19 til 21 om aftenen.

Hos uSwitch er man overrasket over, at bredbåndshastigheder kan svinge med helt op til 70 procent i løbet af dagen i nogle områder af England.

Forskningen kan være med til at forklare, hvorfor mange forbrugere bliver forvirrede, når de har tilmeldt sig en vis hastighed, men faktisk aldrig oplever, at deres forbindelse er hurtig nok.

I et af de undersøgte områder falder hastigheden med 69 procent fra 15,5 Mbps i de tidlige morgentimer til 4,9 Mbps under aftenens myldretid.

Selvom udbyderne af internet hele tiden opgraderer det britiske bredbåndsnet, er der lang vej før alle kan få glæde af en mere ensartet hastighed, oplyser uSwitch.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hurtig adgang til gode sider

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere