Linkedin

Linkedin skylder dig penge

Det sociale netværk for professionelle, Linkedin, har besluttet at betale 13 millioner dollars til brugere, der føler, Linkedin har været irriterende. Se, om du har penge til gode.

6. oktober 2015

Linkedin er et socialt netværk, der hjælper arbejdsgivere med at finde nye medarbejdere og omvendt. En del brugere synes dog, at Linkedin har været så irriterende, at det er endt i en retssag, hvor hjemmesiden netop har indvilliget i at betale 13 millioner dollars i erstatning.

Problemet er, at Linkedin sender mails ud, hvor de spørger brugernes venner og bekendte, om de vil tilføje brugeren til deres netværk på hjemmesiden.

I dag lyder beskeden ” Hej, jeg vil gerne invitere dig med i mit netværk på LinkedIn,” men tidligere, imellem 2011 og 2014, fremgik beskeden ”Tilføj mig til dit netværk” fem gange i løbet af invitationsmailen. Mange brugere har følt, at ordlyden i de mails var for tiggende, og fik dem til at fremstå desperate.

Synes du også, Linkedin har fået dig til at fremstå desperat, kan du udfylde en formular på nettet, hvorefter Linkedin vil vurdere din sag. Der er mange, der søger del i erstatningen, så Linkedin har lovet, at de vil forhøje den samlede erstatning med 75.000 dollars, hvis hvert udbetalte beløb kommer under 10 dollars.

Se her, om du har penge til gode.

Måske er du interesseret i ...