Cookie- og privatlivspolitik


Køb en kæreste

Nu kan du købe en falsk Facebook-kæreste. Et brasiliansk firma tilbyder falske kærester og eks-kærester mod betaling.

Facebook har en milliard brugere, og deriblandt er der helt sikkert nogle stykker, der ville ønske de kunne fremvise en kæreste på deres profil. Men hvad hvis man ikke lige kan finde kærligheden? Nu kan et brasiliansk firma hjælpe lidt med det ene af de problemer.

Firmaet NamoroFake.com.br laver falske kæreste-profiler, som du kan få tilknyttet din profil i en måned for den nette sum af 39 dollars. Hvis du er på et sparebudget, så kan du også få en falsk eks-kæreste for 19 dollars.

Men hvad er så lige pointen? Ifølge hjemmesiden kan man blandt andet bruge den falske kæreste til at gøre eks-kæresten jaloux, eller endda blive mere populær hos kvinder generelt - så det er lettere at finde en rigtig kæreste.

For at få kvinder med på vognen giver firmaet halvdelen af beløbet man betaler til kvinderne, som agerer kærester. Indtil videre er det kun kvindelige kærester der tilbydes, men firmaet har planer om på sigt at tilbyde mandlige kærester også.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere