Cookie- og privatlivspolitik


Ved koen, hvad der venter den?

Wikipedia-skribenter er et stædigt folkefærd. Det har resulteret i helt vanvittige redigerings-krige, hvor små detaljer er blevet ændret frem og tilbage et utal af gange.

Wikipedia har samlet en oversigt over de mest mærkværdige "redigeringskrige" i leksikonets regi. Her er tre udvalgte fra den lange liste.

Listen over kendte jomfruer
Du undrer dig måske over, at Wikipedia overhovedet påtog sig den opgave at holde denne liste opdateret, men et faktum er det i hvert fald, at Britney Spears i dennes teenageår blev tilføjet til og fjernet fra denne liste et ikke ubetydeligt antal gange. Siden er der vist opnået bred enighed om, at hun ikke længere hører hjemme på listen.


Araknafobi
Den engelsksprogede Wikipedia-artikel om frygt for edderkopper blev skueplads for et sandt dilemma. I hvert fald i følge en stribe ophidsede debattører. Diskussionen gik på, om man kunne tillade sig at illustrere artiklen med et foto af en edderkop, da dette, i nogles øjne, kunne skræmme eventuelt interesserede væk fra artiklen.


Kovæltning
Kulturfænomenet "at vælte køer" (cow tipping) går ud på at snige sig ind på en ko og vælte den omkuld. Så langt, så ondt. Men debatten på siden gik på billedteksten til en illustration af en ko på en mark. Forslag som "Et intetanende potentielt offer" faldt nogen for brystet, mens tilsyneladende ukontroversielle alternativer som "Muuuh" og "En ko" heller ikke vandt gehør blandt alle debattører.


> Se Wikipedias oversigt over samtlige redigeringskrige


> Læs mere om WikipediaAlt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Skør krig på Wikipedia

"Nej, hun er ikke. Jo hun er så". Eksperterne på Wikipedia er ikke altid enige. Og uenigheden går ikke stille af sig.

Læs mere

Jesus henvist til andenpladsen

På Wikipedias rekordliste over mest redigererede artikler om personer er Jesus overgået af en amerikansk præsident. Michael Jackson ligger nummer tre.

Læs mere

Sammenlign udstyr

Du kan selv sammenligne computere og udstyr i vores nye testunivers.

Læs mere