Cookie- og privatlivspolitik


Spar en formue ved at handle klogt

Der er masser af penge at spare, hvis du shopper fra din pc – bare du handler de rigtige steder og laver din research først. Vi giver dig de allerbedste værktøjer til at købe billigt og lærer dig at finde de laveste priser på dit nye udstyr.

Hent artiklen > klik her

Danskerne elsker at handle på nettet, og tre ud af fire bruger deres computer, tablet eller smartphone til at købe ting på internettet, ifølge tal fra Danmarks Statistik. Før var det mest mænd, men nu er mænd og kvinder lige godt repræsenteret, og på den måde ligger vi som befolkning et stykke over EU-gennemsnittet.

Når vi handler, er det primært rejser, billetter og digitale goder som musik og film, vi køber. Men mange har også fået øjnene op for, at der kan være penge at spare ved at handle fysiske varer på nettet – og så er det jo lettere blot at få dem bragt til døren. Blandt de fysiske varer, som folk køber på nettet, rangerer elektronik og computerhardware højest. En forklaring kan være, at de computerinteresserede var først på nettet og først til at udnytte nettets muligheder for at shoppe, så derfor er computerbutikkerne godt repræsenteret, har gode netbutikker med et kæmpe udvalg, og der er gode muligheder for at sammenligne priser butikkerne imellem.

Når det er sagt, så er der stadig en større forsigtighed ved at handle i udlandet. Her er det kun fire ud af ti internetbrugere, der tør, selv om nye regler har gjort det langt mere sikkert at handle inden for EU’s grænser.

Her giver vi dig værktøjerne til at købe andet end biografbilletter på nettet. Vi giver dig gode råd til at undersøge, sammenligne og shoppe, når der skal købes nyt udstyr til din pc, og for de lidt mere vovemodige er der hjælp til at spare endnu mere i udlandet og til at handle (næsten) risikofrit i Kina.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Skør krig på Wikipedia

"Nej, hun er ikke. Jo hun er så". Eksperterne på Wikipedia er ikke altid enige. Og uenigheden går ikke stille af sig.

Læs mere

Jesus henvist til andenpladsen

På Wikipedias rekordliste over mest redigererede artikler om personer er Jesus overgået af en amerikansk præsident. Michael Jackson ligger nummer tre.

Læs mere

Sammenlign udstyr

Du kan selv sammenligne computere og udstyr i vores nye testunivers.

Læs mere