Cookie- og privatlivspolitik


Gør din PDF-samling smart og levende på nettet

PDF-filer får et ekstra pift, hvis du præsentererer dem via internettjenesten Calameo. Her kan folk bladre sig gennem siderne, som om de havde en rigtig bog i hænderne.

Hent artiklen > klik her

Internettjenesten Calameo mestrer en sjælden disciplin, nemlig at gøre PDF-filer appetitlige. Hos Calameo kan du lægge PDF’er ud på nettet, så andre kan læse dem. Det er der jo i sig selv ikke noget forunderligt ved – men det er der til gengæld ved den forvandling, som filerne undergår i samme ombæring: De bliver nemlig ændret, så læserne nu kan bladre i dem, som man bladrer i en bog. Du kan tildele bladre-PDF’erne flotte baggrunde, og du bestemmer i det hele taget selv, hvordan de præsenteres.

Hvis du har en stribe PDF’er, som du gerne vil have ud til en spredt skare, er Calameo det helt rigtige forum. Du opretter en konto, og så begynder du at tilføje dine filer. Til sidst har du en hel samling af PDF’er med hvert sit link, som du kan dele frit.

Calameo er således særdeles nyttigt, hvis du fx er redaktør for et foreningsblad. Så har du lynhurtigt et digitalt arkiv af klubbladet og endda et visuelt attraktivt et af slagsen – nemt at dele med klubbens øvrige medlemmer. Du kan endda følge med i, hvilke numre af bladet der bliver læst oftest.

I artiklen forudsætter vi, at du allerede har nogle PDF’er liggende klar. Hvis det ikke er tilfældet, kan du let konvertere fx Word-filer til PDF’er. I boksen her til højre kan du læse, hvordan du klarer den opgave nemt og hurtigt.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet pc til under 2.000 kroner

Computer En ny computer behøver ikke at koste en formue. Se her, hvor meget du får for 2.000 kroner.

Læs mere

Komplet pc til under 2.000 kroner
Spørg os Forum

Spørg os Forum

Komputer for alle Få hjælp til din pc af både bladets eksperter og andre læsere.

Læs mere

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Skør krig på Wikipedia

"Nej, hun er ikke. Jo hun er så". Eksperterne på Wikipedia er ikke altid enige. Og uenigheden går ikke stille af sig.

Læs mere

Jesus henvist til andenpladsen

På Wikipedias rekordliste over mest redigererede artikler om personer er Jesus overgået af en amerikansk præsident. Michael Jackson ligger nummer tre.

Læs mere

Sammenlign udstyr

Du kan selv sammenligne computere og udstyr i vores nye testunivers.

Læs mere