Cookie- og privatlivspolitik


Byg nemt en hjemmeside med Website X5 Compact

Nu bliver det let som en leg at designe din helt egen hjemmeside. Vær med fra start, når vi viser vej til Website X5 Compacts mange smarte funktioner.

Hent artiklen > klik her

Skal du have en hjemmeside helt efter dit eget hoved, så skal du designe den selv. Men det kan hurtigt blive meget avanceret – og omvendt så kan diverse hjemmesideværktøjer virke lidt for restriktive. Programmet Website X5 Compact giver dig imidlertid det bedste fra begge disse verdener: Din hjemmeside bliver designet fra grunden, og det er dig, der bestemmer alt.

Programmet er bygget op, så du skal klikke dig igennem en række trin (præcis som i en typisk artikel fra Komputer for alle), så du ikke mister overblikket undervejs. Du vælger selv, om du vil finjustere på detaljerne eller ganske enkelt beholde programmets forindstillinger og blot gå videre til det næste punkt. Selv om programmet er supernemt at bruge, så er det proppet med funktioner, og vi fortsætter med at beskrive dem i næste nummer af bladet.

Læs artiklen her for at få et link og et unikt serienummer til Website Compact X5 9, der er et komplet program til en normalpris på 225 kroner. Du får også adgang til for halv pris at opgradere til Website X5 Evolution 10, der rummer endnu flere gratis skabeloner og clipart samt flere avancerede værktøjer.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

Få styr på NemID

Få styr på NemID

GRATIS GUIDE: Du kan bestille og aktivere dit NemID på internettet, og det guider vi dig igennem i denne artikel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

Nyeste

Skør krig på Wikipedia

"Nej, hun er ikke. Jo hun er så". Eksperterne på Wikipedia er ikke altid enige. Og uenigheden går ikke stille af sig.

Læs mere

Jesus henvist til andenpladsen

På Wikipedias rekordliste over mest redigererede artikler om personer er Jesus overgået af en amerikansk præsident. Michael Jackson ligger nummer tre.

Læs mere

Sammenlign udstyr

Du kan selv sammenligne computere og udstyr i vores nye testunivers.

Læs mere