Cookie- og privatlivspolitik


Bliv mere effektiv ved at besøge flere hjemmesider samtidig

Udvælg fire hjemmesider og besøg dem samtidig. Hver hjemmeside har sit eget felt i browservinduet og du klikke dig rundt som normalt – på alle fire hjemmesider.

Hent artiklen > klik her

Tjenesten Simulty hjælper dig til at få bedre overblik, når du besøger hjemmesider på nettet. Du kan have fire eller flere hjemmesider åbnet i ét og samme browservindue og på den måde få fuldt udbytte af al pladsen på din store skærm.

Det fungerer på samme måde, som når du har flere programvinduer åbne samtidig og side om side på skærmen. Men de færreste benytter samme mulighed, når de surfer på internettet – måske fordi der er et stort pillearbejde forbundet med at placere browservinduerne korrekt på skærmen. Netop derfor er Simultys løsning god og nytænkende – det hele sker nemlig i samme vindue. Du angiver blot fire hjemmesider, som så vises i hvert sit felt. Hvis du fx har planer om at følge med i nyhedsdækningen af en stor begivenhed, kan du åbne fire nyhedssider og sikre dig, at du får alle nuancer med. Samtidig kan du se begivenheden dækket på forskellige måder. Alle hjemmesider, der vises med Simulty, er fuldt funktionsdygtige. Du kan klikke på links og bladre dig videre gennem siderne som altid. Samtidig opdateres siderne automatisk og løbende, som du kender det, når du bare surfer på én side.

I denne artikel gennemgår vi de smarteste funktioner i Simulty og kommer med tips til tjenesten. Hvis du synes om ideen, kan du overveje at oprette en gratis konto. Det giver dig muligheden for at gemme dine yndlingssider fra gang til gang.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Skør krig på Wikipedia

"Nej, hun er ikke. Jo hun er så". Eksperterne på Wikipedia er ikke altid enige. Og uenigheden går ikke stille af sig.

Læs mere

Jesus henvist til andenpladsen

På Wikipedias rekordliste over mest redigererede artikler om personer er Jesus overgået af en amerikansk præsident. Michael Jackson ligger nummer tre.

Læs mere

Sammenlign udstyr

Du kan selv sammenligne computere og udstyr i vores nye testunivers.

Læs mere