Cookie- og privatlivspolitik


9 geniale hjemmesider

Tilføj disse hjemmesider til din browsers favoritter, og din lykke er gjort.

Nogle hjemmesider byder på så smarte og overraskende funktioner, at de snart vil undre dig over, hvordan du kunne leve uden.

Her er 9 af slagsen.

1. Bild dine venner ind, at du er programmør. Denne side giver dig en sort skærm, og når du indtaster noget, fyldes skærmen med program-lignende kode, der får dig til at virke som en sand professionel.

2. Hvis du ikke vil bruge din egen mail-adresse for at registrere dig hos en tjeneste, kan du oprette en mail-adresse hos Ten Minute Mail. Det smarte er, at konto slettes igen efter ti minutter.

3. Registrering kan være en lang lidelse, hvis du ikke vil afgive dit eget navn. Men takket være Fake Name Generator kan du hurtig oprette et falsk navn med tilhørende oplysninger. Siden er landespecifik.

4. Er hjemmesiden nede, eller er den bare gal hos mig eller i min browser? Få svaret hos Down for everyone.

5. Hvis du bruger dit sædvanlige skærmskudsprogram til at tage skud af hjemmesider, får du ofte ikke den nederste del af siden med. Men det gør du, hvis du bruger Web Capture

6. Når du skriver "www.google.com" i browseren, omdirigeres du automatisk til Google.dk. Er du træt af dette, kan du i stedet skrive https://www.google.com/ncr. Så føres du til Googles hovedside.

7. Er den fil, du har modtaget på mail, en virus? Upload den til VirusTotal og få svar fra over 50 forskellige antivirusfirmaer.

8. Live Hacking Attack er en fed side, som viser dig et verdenskort med samtlig de virusangreb, der sendes af sted på tværs af lande og kontinenter.

9. Hvor mange dage gik der fra 12. marts 2013 til 21. maj 2016? Ikke så let at besvare, vel? Brug siden Time and Date og få svar på et splitsekund

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

Få styr på NemID

Få styr på NemID

GRATIS GUIDE: Du kan bestille og aktivere dit NemID på internettet, og det guider vi dig igennem i denne artikel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Oversæt hele internettet

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOversæt hele internettet

Med par klik kan du få oversat fremmedsprogede hjemmesider til dansk. Det lille program Qtranslate oversætter alverdens sprog.

Læs mere

Nyeste

Skør krig på Wikipedia

"Nej, hun er ikke. Jo hun er så". Eksperterne på Wikipedia er ikke altid enige. Og uenigheden går ikke stille af sig.

Læs mere

Jesus henvist til andenpladsen

På Wikipedias rekordliste over mest redigererede artikler om personer er Jesus overgået af en amerikansk præsident. Michael Jackson ligger nummer tre.

Læs mere

Sammenlign udstyr

Du kan selv sammenligne computere og udstyr i vores nye testunivers.

Læs mere