Cookie- og privatlivspolitik


Google fjerner millioner af links

Flere hundrede millioner links er siden januar blevet fjernet fra Googles søgemaskine for at komme piratkopiering af musik og film til livs.

Filmstudier og musikproducenter kæmper med næb og klør for at lukke ned for den ulovlige strøm af piratkopier, som florerer på nettet. Siden januar 2013 har de presset Google til at fjerne over 100 millioner links til sider, der er på kant med loven om copyright.

Google får flere millioner af henvendelser hver uge fra musik- og filmindustrien, og antallet af links, som bliver fjernet, er da også eksploderet inden for det seneste år. De 100 millioner links, der er blevet fjernet de seneste syv måneder, er en fordobling af det samlede antal for 2012.

Kampen for at lukke siderne er dog skønne spildte kræfter, mener Mark Mulligan, der er teknologianalytiker ved mediekonsulenten Midia Consulting. ”Hver gang du fjerner en side, så dukker der to nye op, fordi fildeling sker decentralt fra computere og servere over hele verden” siger han.

De ulovlige filer bliver delt som såkaldte torrents. Her kan en bruger dele en fil ved at uploade den til internettet, som andre brugere så kan hente ved hjælp af et program. En af de mest kendte torrent-sider er The Pirate Bay, hvor brugere i flere år har kunnet finde ulovlige film og musik.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

Få styr på NemID

Få styr på NemID

GRATIS GUIDE: Du kan bestille og aktivere dit NemID på internettet, og det guider vi dig igennem i denne artikel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere