Cookie- og privatlivspolitik


Tal med dit internet

I den nyeste version af internetbrowseren Google Chrome, kan du søge på internettet med din stemme.

Google har frigivet den seneste prøveversion af deres internetbrowser, Google Chrome, med stemmestyring. For at bruge stemmestyringen skal du åbne en ny fane eller googles hjemmeside og sige ”Ok google,” og så vil Chrome søge efter det næste, du siger. Du kan også oprette aftaler i din kalender, sætte alarmer eller sætte en tidstagning i gang.

Google introducerede stemmestyret søgning i 2011, hvor man skulle klikke på et lille mikrofon-ikon på googles hjemmeside for at starte sin søgning. Sidenhen kom der et tilføjelsesprogram, så man slap for at klikke på noget, og nu har Google så integreret det i selve browseren, så man også slipper for at installere tilføjelsesprogrammet.

Udover den integrerede stemmestyring, kan den nye prøveversion af Chrome også importere administrerede brugere til flere computere, det vil sige versioner af Chrome, hvor du på forhånd har valgt, hvilke hjemmesider, der kan vises. For eksempel, hvis dine børn skal bruge internettet.

Indtil videre kan du kun tale engelsk til browseren, men Google forventer, at der i de næste uger vil komme flere sprog til.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hurtig adgang til gode sider

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere