Cookie- og privatlivspolitik


Gå indendøre i Google Maps

Version 6 af Googles populære korttjeneste Google Maps rummer en fantastisk nyhed: Nu kan du bevæge dig indenfor i bygninger og stormagasiner, og finde rundt i de ofte labyrintiske gange.

Forestil dig, at du går rundt i Ikea på jagt efter plisserede gardiner. Du opdager, at du har glemt at købe stearinlys, som befinder sig i den anden ende af varehuset. Men hvordan finder du nemmest hen til stearinlysene uden at fare vild undervejs? Svaret bliver snart, at du åbner Google Maps på din Android-telefon, og lader korttjenesten vise dig vej rundt i varehuset.

Den funktion er nemlig indbygget i den nyeste udgave af Google Maps, som netop er lanceret i USA. Det er op til de forretningsdrivende selv at uploade oversigtskort over butikkerne til Google, men Ikea har allerede meldt sig til systemet. Endnu er funktionen ikke lanceret herhjemme, og det kommer altså kun til at virke på Android-mobiler. Har du en iPhone, må du finde et gammeldags oversigtskort i papir i indkøbscentret.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Privatliv eller fuld eksponering på Facebook?

Privatliv eller fuld eksponering på Facebook?

Den nye version af Facebook giver dig mulighed for at tilrette din profil, præcis som du ønsker. Du kan være fuldt offentlig eller du kan lade venner se visse oplysninger såsom telefonnummer, billeder osv. Og nu kan du angive tilladelser eller undtagelser helt ned på personniveau.

Læs mere

De mest Google ord i 2013 er…

De mest Google ord i 2013 er…

Hvert år udgiver søgetjenesten Google en liste over de mest søgte ord, og topplaceringen går for fjerde år i træk til det sociale medie Facebook.

Læs mere

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere