Facebook mobil

Vælg eftermælekontakt på Facebook

Vi deler utallige informationer, billeder og alt muligt andet om os selv på Facebook, men hvad sker der egentligt med det, når dudør? En eftermælekontakt kan hjælpe med din digitale Facebook-arv.

24. november 2016 af Mathias Alsted Lund Flinck

Du mister et familiemedlem, som er en aktiv Facebook-bruger - den profil får lov til at stå uberørt, hvis der ikke på forhånd er udarbejdet et Facebook-testamente i form af en eftermælekontakt.

Når en Facebook-bruger går bort, kan man enten slette personens profil (hvis du har brugeroplysningerne) eller konvertere den til en mindeside. Og i det øjeblik siden er en mindeside, bliver kontoen lukket, og du kan ikke længere ændre billeder, tekster eller andet på siden.

Med mindre, den afdøde på forhånd har valgt en eftermælekontakt.

Sådan vælger du eftermælekontakt * Klik på pilen i øverste højre hjørne og vælg Indstillinger i menuen. * Vælg nu menupunkt Sikkerhed og klik på Rediger ud for punktet Eftermælekontakt.

  • Vælg nu, hvilke af dine venner som skal kunne få adgang til din profil eller klik på punktet eller Anmod om sletning af konto, hvis du hellere vil slette profilen i tilfælde af dødsfald.

> Læs også: Få reklamefri Facebook

Måske er du interesseret i ...