Facebook

Slet alle dine spor på Facebook

Du kan se alt, hvad du har søgt på på Facebook – og det kan Facebook også. Se, hvordan du sletter din søgehistorik.

Facebook gemmer alt, hvad du har søgt på – helt tilbage fra den dag du tilmeldte dig. Din ægtefælle, kæreste eller børn kan hurtigt se, hvad du søger på, når du er på Facebook. Heldigvis er det meget nemt at slette din søgehistorik, og det tager kun to minutter.

Sådan sletter du din søgehistorik:

Gå til forsiden på Facebook. Klik i søgefeltet for oven, så du kan se dine seneste søgninger. Klik på Rediger, lige under luppen. Nu kan du se en liste over alle dine søgninger.

Du kan slette søgningerne enkeltvist ved at klikke på knappen yderst til højre for søgningen (en cirkel med en steg igennem), og vælge Slet. Du kan også slette alle dine søgninger ved at klikke på Ryd Søgninger øverst på siden.

Sådan sletter du din aktivitetslog:

Facebook gemmer også en liste over alle aktiviteter, en såkaldt Aktivitetslog. Her kan du se alle de opslag og billeder, du synes godt om og kommenterer. Aktivitetsloggen kan du ikke slette med ét trylleslag, men du kan slette enkelte aktiviteter, hvilket du klarer på følgende vis:

Klik på den lille pil øverst til højre på Facebook, og vælg Aktivitetslog i menuen. Du kan nu slette hver enkelt aktivitet ved at klikke på pennen ud for aktiviteten og derefter trykke på Slet.

Måske er du interesseret i ...