Moments

Facebook sletter dine billeder!

Snart risikerer du at Facebook sletter dine billeder fra din profil – Firmaet vil nemlig have dig til at bruge deres nye billede-app i stedet for!

13. juni 2016

Du skal snart redde dine billeder fra Facebook – i hvert fald dem, der er uploadet direkte fra din telefon via Facebooks app – ellers bliver de slettet.

Tilbage i januar stoppede Facebook for automatisk upload af billeder fra din telefon til hjemmesidens gratis billedlager. Det skete for, at få brugerne til at benytte Facebooks nye billede-app ”Moments” i sted for, men nu går firmaet altså et skridt videre.

Facebook: Log på inden 7. juli! På Facebooks hjemmeside kan du læse, at brugere skal logge ind på app'en Moments inden 7. juli, hvis de vil undgå at deres billeder bliver slettet. Alle de synkroniserede billeder er allerede overført til Moments, men her bliver de altså ikke med mindre, du logger ind.

Behold dine billeder på Facebook

Ønsker du ikke at installere og logge ind på Moments, tilbyder Facebook også, at du kan downloade alle dine billeder til din pc. Se Facebooks egen guide, til hvordan du gør,HER.

Har du ikke uploadet billeder via din Facebook-app, men kun via hjemmesiden, skal du ifølge Facebook ikke vær bekymret, da disse billeder bliver hvor de er.

Læs mere om Facebook her:

> Download dine Facebook-data

> Gør du reklame for Facebook?

> Sådan sletter du beskeder og søgninger på Facebook

> Nu kan du svare dine venner med en video!

Måske er du interesseret i ...