Facebook: Sådan sletter du beskeder og søgninger

Der er ingen grund til at bevare gamle og uaktuelle samtaler og oversigten over dine tidligere søgninger i Facebook. Læs her, hvordan du fjerner oplysningerne.

9. juni 2016 af DAU

Du kan nemt rydde udvalgte beskeder og listen over søgninger på din Facebook-side – så fjerner du samtidig private informationer, som du helst vil undgå, at andre ser.

Sådan sletter du en hel samtale på Facebook

1. Log ind på din Facebook-side, og klik på Beskeder til venstre på din startside.

2. Klik på den samtale, du vil slette.

3. Klik på knappen Handlinger, som er placeret over samtalen. Vælg Slet samtale… i menuen. Du skal herefter bekræfte dit valg og klikke på knappen Slet samtale.

Sådan sletter du søgninger på Facebook 

1. Log ind på din Facebook-side. Klik i søgefeltet øverst til venstre, så de seneste søgninger kommer frem. Klik på Rediger i listen øverst.

2. Klik på Ryd søgninger i toppen.

3. I dialogboksen, som spørger, om du er sikker på at du vil slette søgninger, klikker du på knappen Ryd søgninger.

Læs mere om Facebook her:

> Download dine Facebook-data

> Gør du reklame for Facebook?

> Svar dine venner med en video

Måske er du interesseret i ...