facebookintro

Få styr på din Facebook-Introduktion

Adskillige Facebook-brugeres informationer om forhold, arbejde og skolegang bliver nu vist på deres profiler, efter det sociale medie for nylig skiftede udseende.

29. juni 2016

10 år på Sølvgades skole, 3 år på Niels Brocks Gymnasium og helt CV med seks forskellige arbejdspladser. Alt det optræder nu i en faktaboks under undertegnedes profilfoto på Facebook - og det er dukket op helt automatisk.

Facebook ændrede nemlig en smule i layoutet for nylig, og det har affødt, at en masse informationer, som brugerne har udfyldt om sig selv, nu har en fremtrædende plads på deres profil.

Sådan fjerner du oplysningerne

Hvis du, som jeg, gerne vil slippe for at skilte med hele din livshistorie, bør du fjerne flere overflødige elementer - og det klarer du således:

Før musemarkøren over et punkterne i din Introduktion. Nu dukker der en grå blyant op til højre for punktet - dén blyant klikker du på.

Du får derefter en liste med forskellige informationer, som du i tidens løb af afgivet, og så er det ellers bare at fjerne flueben ved de elementer, som du gerne vil skjule.

Måske er du interesseret i ...