Cookie- og privatlivspolitik


3 smarte tips til Facebook

Der er masser af smarte funktioner i Facebook. Du kan fx nemt peppe dine billeder op med din egen tekst og flotte farver eller gemme videoklip til senere brug. Her får du tre supertips.

Facebook gør det nemt at følge med i, hvad familie, venner, skolekammerater og gamle bekendte oplever. Læs her, hvordan du gør dine billeder flottere, gemmer videoer og opslag til senere brug, og synkroniserer Facebooks kalender med Googles kalender.

Tip 1 til Facebook: Gem gode links
Det er umuligt at få tid til alle opslag, billeder og videoklip i nyhedsstrømmen på Facebook. Hvis du får øje på noget interessant, som du ikke lige har tid til at se med det samme, har Facebook en smart funktion til at gemme et link, som du kan finde frem senere, når det passer dig bedst.

Hvis du fx ser et videoklip i din tidslinje, som du vil gemme til senere, klikker du på rullemenuen (den nedadvendte pil i opslagets højre side), og vælger ”Gem link”. I venstre kolonne kan du under ”Gemt” nu finde opslaget og alle de øvrige links, som du gemmer.

Tip 2 til Facebook: Styr på aftaler
En kalender er som en personlig assistent, der holder styr på alle dine aftaler og kommende begivenheder. Hvis du både bruger kalenderfunktionerne i både Facebook og Google, er det supersmart og nemt at synkronisere dem.

Vælg en af dine kommende begivenheder, fx en koncert, under Facebook. På begivenhedens side, klikker du på knappen med de tre prikker, og vælger ”Exportér begivenhed”. En dialogboks åbnes. Marker og kopiere webadressen under ”Abonner på alle kommende begivenheder i din kalender”. Luk dialogboksen, og åbn Google Kalender. I venstre kolonnen ved ”Andre kalendere” klikker du på pileikonet for at åbne rullemenuen, og vælger ”Tilføj via webadresse”. Indsæt den kopiere webadresse og klik på knappen ”Tilføj kalender”.


Tip 3 til Facebook: Pep fotos op
Det er nemt at dele billeder på Facebook. Hvis du gerne vil peppe dine billeder op med lidt tekst, eller gøre farverne mere dragende og dramatiske, kan du bruge Facebooks indbyggede fotoprogram.

Tilføj et billede. Når det er uploadede, holder du musemarkøren henover miniaturen., og klikke på pensel-ikonet Rediger billedet. Nu kan du forskønne billedet med forskellige filtre, beskære det, tilføje tekst og sætte klistermærker på.

> Sådan styrer du selv dit feed fra facebookAlt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Kan du se de 12 prikker?

Kan du se de 12 prikker?

Du kan kun se 2-3 sorte prikker på dette billede. Hvorfor? Få svaret her.

Læs mere

Ny video-virus på Facebook!

Ny video-virus på Facebook!

ADVARSEL: Svindlere bruger dit profilbillede til at sprede virus på Facebook.

Læs mere

Slet dine Facebook-spor

Slet dine Facebook-spor

Facebook gemmer alt, hvad du har søgt på. Se, hvordan du sletter din søgehistorik.

Læs mere

Nyeste

Facebook på slankekur

Messenger Lite er en ny app, som bruger mindre data og batteri på din telefon.

Læs mere

Sælg dine ting på Facebook

Kongen af sociale medier vil være kræmmermarked.

Læs mere

Tør du klikke på dette link?

Nu behøver du aldrig frygte links på Facebook igen.

Læs mere