Cookie- og privatlivspolitik


Facebook laver nye regler

Facebook har fremlagt en opdateret Politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Omskrivningen skal gøre sidens politik for beskyttelse af personlige oplysninger lettere at forstå.

Den populære sociale online-tjeneste, Facebook, bekendtgjorde den 29. oktober, at de har intentioner om at omskrive sidens politikker og opdatere dem, for at gøre det lettere for folk i al almindelighed at se, hvad siden gør med brugernes data.

Samtidigt er der også gjort mere ud af at forklare om hvad det betyder at have sine kontaktoplysninger indstillet, så profilen er tilgængelig for alle:

”Information indstillet til "alle" er offentligt tilgængelige oplysninger, og kan tilgås af alle på internettet (inklusive folk ikke logget ind på Facebook), er omfattet af indeksering af tredjepart søgemaskiner, kan være forbundet med dig uden for Facebook (som når du besøger andre websteder på internettet), og kan importeres og eksporteres af os og andre uden begrænsninger når det gælder beskyttelse af personlige oplysninger. Standardindstillingen for visse typer af oplysninger, du sender på Facebook er indstillet til "alle". Du kan gennemse og ændre standardindstillingerne i dine personlige indstillinger. Hvis du sletter ting med et "alle" indhold, som du har lagt ud på Facebook, vil vi fjerne det fra din Facebook-profil, men har ingen kontrol over dets brug uden for Facebook”

Ud over at lette lidt for den tunge legale snak som den nuværende politik godt kan bære præg af, kommer der også et par enkelte tilføjelser. En af disse syntes at indikere at Facebook følger med på bølgen af positionsrelaterede applikationer, som fx kan vise hvor dine kontakter befinder sig i øjeblikket.

Du kan gennemse forslaget og give din mening til kende indtil klokken 18 den 5. november 2009.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
4016 stykker LEGO på 5 minutter

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hurtigt net på gammel pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdHurtigt net på gammel pc

Med et nyt netværkskort, der understøtter ny standard, kan du udnytte funktionerne i din nye router og sætte fuld fart på nettet.

Læs mere

Nyeste

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere