Cookie- og privatlivspolitik


Facebook har spurgt brugerne

Sidste gang brugerbetingelserne blev ændret på Facebook, resulterede det storm af vrede brugere. Nu har Facebook valgt at tage brugerne med på råd.

Da Facebook prøvede at ændre sine brugerbetingelser i starten af året, var der en frygtelig ballade. Facebook havde i formuleringen af "Terms of use", pludselig taget rettighederne til brugernes indhold. Nu prøver de igen. Denne gang har Facebook præciseret, at deres tilladelse til at bruge indholdet fra din side udløber, når du sletter indholdet eller opsiger profilen. Facebook bad brugerne stemme om den nye formulering af "Terms of use".

Selvom stemmeprocenten var lav, har Facebook besluttet sig for at indføre en ny formulering af deres "Terms of use" for brugere af Facebook. Kun godt 600.000 af de 200 millioner brugere afgav deres stemme, og tre ud af fire støttede de nye brugerbetingelser.

"Vi havde håbet at få en større valgdeltagelse til denne konstituerende afstemning, men det er vigtigt at huske, at denne afstemning var den første for brugerne, ligesom det var den første for Facebook," sagde Facebook's øverste chef, Ted Ullyot, i et blog-indlæg sent torsdag aften.

Facebook havde tidligere på året udformet nye brugerbetingelser, men var nødt til at trække ændringerne tilbage, efter et bruger-oprør. Titusindvis af vrede brugere havde meldt sig ind en protestgruppe på Facebook, og flere havde meldt sig ud, fordi Facebook havde taget ejerskab over indholdet på brugernes profil. Facebook undskyldte dengang, og sagde, at det var en misforståelse, og har siden arbejdet med en formulering, som kunne tilfredsstille alle.

Facebook's nye "Terms of use" præciserer, at Facebook's tilladelse til at bruge indhold fra sine brugeres profiler udløber, når brugere sletter indholdet eller opsiger deres profil. Derudover har Facebook også beskrevet firmaets grundlæggende principper, som handler om frihed til at dele og "netværke".

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
4016 stykker LEGO på 5 minutter

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hurtigt net på gammel pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdHurtigt net på gammel pc

Med et nyt netværkskort, der understøtter ny standard, kan du udnytte funktionerne i din nye router og sætte fuld fart på nettet.

Læs mere

Nyeste

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere