Cookie- og privatlivspolitik


Få mere plads i indbakken

En meget stor del af pladsen i din indbakke er sikkert optaget af relativt få og tunge e-mails. Men med et par enkle skridt kan du finde og fjerne dem, så du får mere plads i indbakken.

Hent artiklen > klik her

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du får mere plads i indbakken.

De fleste mailtjenester tilbyder en stor, men desværre ikke ubegrænset, mængde plads til dine emails, og en fuld indbakke kan forhindre dig i at modtage nye mails. Uden at du opdager det, kan e-mails stå i kø til indbakken. Det er måske ikke verdens undergang at gå glip af et nyhedsbrev fra den lokale landbrugsforretning, men hvis det er en personlig besked fra et familiemedlem, er det ærgerligt at gå glip af. Bruger du et e-mail-program på din computer, gemmes dine mails på pc’ens harddisk, hvor der er langt mere plads, men det kan stadig betale sig at rydde op i bunkerne. Det gør nemlig mailprogrammet hurtigere i daglig brug.

Det er det store indbakkefyld, der virkelig batter under en oprydning, og derfor går vi på jagt efter de store e-mails på de følgende sider.

Men alle e-mail-programmer og -tjenester er forskellige, og derfor gennemgår vi metoderne til at finde de store e-mails hos de mest populære e-mail-tjenester på markedet. Følg med i artiklen her, og få pladsen tilbage i indbakken – nemt og hurtigt.


Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Find det bedste mailprogram

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFind det bedste mailprogram

Vi har testet syv e-mailprogrammer. Nu får du hjælp til at vælge det helt rigtige til dine behov og ønsker.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Stortest af gratis e-mail

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdStortest af gratis e-mail

Vi tester fire webmails og fire e-mailprogrammer og fortæller dig, hvilke som er bedst.

Læs mere

Millioner af mails hacket!

Millioner af mails hacket!

273,3 millioner e-mail-konti er blevet hacket. Se, hvilke e-mail-konti der er i størst fare her.

Læs mere

Nyeste

Luk for din indbakke!

Bruger du alt for meget tid på at irriterende mails om emner, der ikke interesserer dig? Så stop spam i dine indbakke nu!

Læs mere

Følg Superligaen i Google Kalender

Tilføj automatisk dit favoritholds kampe til din kalender. Så går du aldrig glip af en kamp.

Læs mere

Gå ikke glip af en eneste EM-kamp

Genialt TIP: Føj alle EM-kampene til din kalender med dette smarte trick.

Læs mere