fbmail

E-mail fra Facebook

Den sociale tjeneste Facebook ventes at forbedre mulighederne for at udveksle beskeder, som dermed kan blive et interessant alternativ til Googles populære Gmail.

15. november 2010

Facebook har flere end 500 millioner brugere verden over, der på den måde holder kontakten ved lige med venner, familie og gamle skolekammerater. Tjenesten har sit eget mail-system, men det kan kun bruges internet mellem Facebook-brugerne, og det er derfor ikke muligt at sende til eller fra fx en almindelig e-mail-adresse.

Nu er der så håb om, at Facebook udvider det eksisterende mail-system med flere interessant funktioner, herunder muligheden for at bruge det som en helt almindelig mail-konto. Med alle de informationer, som brugerne har liggende, kan en Facebook-e-mail være et nyttigt værktøj til fx at dele sine billedmapper med personer, der ikke har en Facebook-profil.

Med 500 millioner potentielle brugere allerede fra begyndelsen, vil store tjenester som Gmail, Hotmail og Yahoo uden tvivl kunne mærke konkurrencen fra en ny e-mail-tjeneste. Der bliver dagligt lagt 14 millioner billeder ud på Facebook, som hver dag får 250.000 nye medlemmer. Det er gratis at oprette en profil på Facebook.

Måske er du interesseret i ...