Det googlede vi i 2016

Google har præsenteret de ord vi danskere søgte mest efter i 2016, og førstepladsen går til en helt ny kandidat!

3. januar 2017 af Henning Rasmussen

De fleste danskere besøger søgetjenesten Google adskillige gange dagligt, og på et år bliver det således til milliarder af søgninger.

Hvert år ved nytår afslører Google, hvad vi danskere - og resten af verden - har søgt mest efter, og i år er vinderen "Pokemon Go".

Det populære mobilspil blev hurtigt en regulær landeplage, hvor unge som gamle drog ud i landskabet med mobilen i hånden. På tredjepladsen finder vi "iPhone 7" - telefonen, der blev lanceret af Apple i efteråret, men som også var genstand for adskillige spekulationer i god tid før præsentationen.

Både "iPhone 7" og "Pokemon Go" ligger som de populæreste søgninger både i Danmark og på verdensplan - med andre ord er det emner, som nyder verdensomspændende interesse.

Internetspil hitter Et andet populært søgeord i Danmark er "slither.io", der faktisk er en hjemmesideadresse, som fører ind til tidens mest populære internetspil.

På billedet herover ser du, hvordan du i spillet styrer en slange over skærmen. Når du rører de lysende prikker, bliver slangen længere, men rører du de andre spillere, er spillet slut.

Vi kan varmt anbefale dette glimrende spil.

**Se listen over de populæreste søgeord i Danmark

Se listen over de populæreste søgeord i verden**

> Læs også: 200.000 gange rundt om jorden for at fange Pikachu

Måske er du interesseret i ...