Cookie- og privatlivspolitik


Danske 123hjemmeside hitter i hele verden

For 10 år siden gjorde den danske tjeneste 123hjemmeside det nemt og hurtigt at lave sin helt egen hjemmeside – i dag opretter 400.000 mennesker en ny hjemmeside hver eneste måned.

Det danske firma 123hjemmeside startede for ti år siden som et tilbud om supernemt at lave sin egen hjemmeside. Endelig var det slut med at kode i HTML og andre besværlige måder at få skabt en side på nettet, og enhver kunne være med. Siden da er det gået hurtigt og i dag eksisterer firmaet i 150 lande på 18 sprog. Hver måned opretter 400.000 mennesker fra hele verden en hjemmeside hos 123hjemmeside og i alt skønner det danskbaserede firma, at der er oprettet imponerende 10 millioner hjemmesider siden den spæde start i 2004.

Den store succes skyldes ifølge 123hjemmesides produkt- og kommunikationschef Lars Mejding blandt andet, at firmaet har været gode til at optimere deres annoncer på Google. Det har betydet, at det danske firma har haft en vækst på 35 procent om året og at 123hjemmeside løbende har kunnet udvikle på tilbuddet, så der hele tiden er kommet nye muligheder til. Senest er det fx blevet muligt for brugerne at oprette deres helt egen webbutik og tage imod dankort-betaling.

Samtidig har 123hjemmeside netop fået et nyt og mere moderne design, der burde gøre hjemmesiderne endnu flottere og selv sørge for, at din side tilpasser sig nye teknologier og kan ses uden problemer på fx tablets og smartphones.

Husk, at du som abonnement hos Komputer for alle eksklusivt får en komplet og gratis 123hjemmeside, lige så længe du holder bladet – normalprisen er 539 om året. Du får over 200 skabeloner, og din hjemmeside kan indeholde 40 sider, 300 fotos samt 10 videoklip.

> ORET DIN EGEN GRATIS 123HJEMMESIDE HER

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere