browsers

Chrome bider Firefox i haserne

Der er hård kamp om at være brugernes favorit-browser, og Chrome er godt på vej til at overhale Firefox indenom og blive den næstmest populære af sin slags.

Microsofts Internet Explorer er med længder den browser, som oftest bliver åbnet, når verdens pc-brugere skal surfe på internettet. Kampen om at være førsteudfordrer raser dog på fuldt drøn, og Google Chrome er nu godt på vej til at snuppe titlen fra Mozillas Firefox.

Mens Firefox i løbet af sommeren har mistet 11 procent af sine brugere i løbet af juni og juli måned, så har Chrome haft en tilsvarende stigning over samme periode, viser nye tal fra Net Applications, der laver målinger og analyser af internetforbrug.

Dermed har Firefox 18,3 procent af verdens internetbrugere, mens Chrome nu står for 17,8 procent. De har derfor begge et stykke op til de cirka 56 procent, der har Internet Explorer, som deres yndlingsbrowser.

Selvom Chrome har den mindste brugerflade af de tre, så er browseren størst, når det kommer til sidevisninger, hvor den ifølge statistiksiden StatCounter står for over en tredjedel.

Måske er du interesseret i ...