chrome logo

Prøv ny superbrowser

Nu kan du testkøre Googles 64-bit version af Chrome, der både skulle være 25 procent hurtigere, meget mere sikker, og mere stabil end 32-bit versionen.

6. juni 2014

Hvad siger du til en browser, der er forbedret på alle punkter? Sådan en kan du prøve nu, for Google har netop lanceret testversioner af deres Chrome-browser, specielt beregnet til systemer, der kører 64-bit i stedet for 32-bit.

Nu til dags kører de fleste computere med 64-bit, der bruger computerens hukommelse mere effektivt, så du fx kan have flere programmer åbne samtidigt, uden at pc’en bliver langsom. Googles nye Chrome-version, udnytter dette og kan køre programmer over internettet meget hurtigere. Der er også halv så stor risiko, for at den bryder sammen ved indlæsning af hjemmesider, i forhold til 32-bit versionen.

Chrome 64-bit er stadig i gang med at blive testet og kan derfor godt have nogen fejl. Du kan prøve browseren på Googles hjemmeside, i en speciel version kaldet ”Canary”, der installeres, som et selvstændigt program, du kan teste. Browseren virker kun med Windows 7 eller 8.

I Komputer for alles seneste browser-test vandt Google Chrome foran Mozillas Firefox og Internet Explorer. Derfor er det vores bud på den bedste internetbrowser i øjeblikket.

Måske er du interesseret i ...