Amazon Cloud Drive

Amazon tilbyder gratis lagerplads

Onlinebutikken Amazon har lanceret en ny tjeneste, der giver dig 5 GB gratis online lagerplads til musik, billeder, video og dokumenter.

30. marts 2011

Amazon Cloud Drive er navnet på den nye tjeneste, og alt hvad du behøver, er en internet-browser, så kan du uploade, downloade og tilgå dine filer fra en hvilken som helst computer på nettet.

Mere interessant er dog Amazon Cloud Player er en del af Cloud Drive, og gør det nemt at afspille din online musiksamling på en computer eller mobiltelefon. Og køber du fx et musikalbum på din arbjedsplads, skal du ikke bekymre dig om at overføre filerne til en USB-nøgle eller et eksternt drev, for at få musikken med hjem. Desværre er denne tjeneste endnu kun tilgængelig for amerikanske brugere på grund af aftaler om rettigheder med musikindustrien.

Der findes allerede mindre tjenester, der tillader afspilning af musik fra en online server, men Amazon er den først blandt de store virksomheder, som blandt andet omfatter Apple og Google, der formentlig arbejder på tilsvarende tjenester.

Vil du have glæde af de 5 GB fri og sikker lagerplads, skal du blot have en konto hos Amazon. Nye brugere kan gratis oprette en konto, og det er muligt at købe sig til ekstra lagerplads.

Måske er du interesseret i ...