Cookie- og privatlivspolitik


Alle lyntog med internet

Fra i dag, kan du være online, når du tager toget mellem Århus og København. Det koster en krone pr. minut, med mindre du rejser på første klasse, hvor det er gratis.

I samarbejde med TDC har DSB nu indført trådløst internet på samtlige IC3- og IR4-togsæt mellem Århus og København. Der er tale om en hotspot-løsning, hvor du på få minutter kan komme på nettet og betale via dit kreditkort. Det koster en krone i minuttet.

I løbet af det seneste år har DSB gennemtestet løsningen på otte togsæt. En undersøgelse viser, at internet i toget er noget, danskerne efterspørger. Hele 35 procent af de danskere, der i dag tager bilen på hele eller dele af strækningen, vil overveje at tage toget i stedet, hvis de kan gå på nettet.

"Det er muligheden for at være effektiv, mens man lader sig transportere, og på den måde bliver rejsetid til kvalitetstid. Det er efterspurgt, og det er uanset om vores passagerer er erhvervsfolk på vej til og fra møder i København, studerende på vej hjem til Århus eller familier på vej på påskeferie. Alle siger at deres rejseoplevelse forbedres ved, at de kan gå på nettet,” siger kommerciel direktør i DSB, Mogens Jønck.

I selve toget er der etableret den samme trådløse WiFi-løsning, som TDC bruger til sine Hot Spot-løsninger. Den er mage til den trådløse ordning internetbrugere har hjemme. Kommunikationen mellem togets antenne og TDCs landbaserede master sker ved brug af den nyeste 3G teknologi, også kaldet HSDPA (High Speed Downlink Package Access). Det mobile bredbånd har lige nu en kapacitet på op mod 5,7 Mbits/sek.

Rejsende på første klasse og TDC Mobil Bredbåndskunder har fri internetadgang. Servicepersonale på toget udleverer folder med brugernavn og password. Øvrige passager betaler 1 kr. pr. minut via direkte køb hos TDC på log-in siden.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Få styr på NemID

Få styr på NemID

GRATIS GUIDE: Du kan bestille og aktivere dit NemID på internettet, og det guider vi dig igennem i denne artikel.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få alle nyheder i samme vindue

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå alle nyheder i samme vindue

I stedet for at besøge de samme hjemmesider igen og igen, kan du samle nyhederne i såkaldte feeds, så du kun får de nyheder, der interesserer dig.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere