Cookie- og privatlivspolitik


Ældre strømmer til sociale medier

På få år er antallet af ældre brugere på sociale medier steget markant, og i dag bruger to ud af fem over 65 år sider som Facebook og Twitter.

Sociale medier er ikke længere kun hjemsted for unge mennesker og slangudtryk. Ældre brugere opretter nemlig profiler på sider som Facebook, Twitter og Instagram i stor stil, viser en ny undersøgelse.

På bare fire år er antallet af amerikanske brugere over 65 år tredoblet, så hele 43 procent fra aldersgruppen i dag er at finde på sociale medier. Tallene stammer fra en amerikansk undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Pew Internet and American Life Project.

Det er ikke kun de ældste, som har fået øjnene op for at holde liv i venskaberne på internettet. På de fire år har også dobbelt så mange amerikanere mellem 50 og 64 år oprettet mindst én profil.

Forskning har tidligere i år vist, at ældre mennesker kan stimulere hjernen, når de bruger Facebook, så der er ikke bare tale om tidsspilde for de mange nye brugere.

Selvom de ældre brugere opretter profiler som aldrig før, så er de yngre generationer stadig langt bedre repræsenteret. Hele 89 procent af unge mellem 18 og 29 år bruger sociale medier, viser undersøgelsen.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hurtig adgang til gode sider

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til gode sider

Spar tid med dette smarte tip til din browser.

Læs mere

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere