Cookie- og privatlivspolitik


Advarsel: Pas på Internet Explorer

Internet Explorer har et alvorligt sikkerhedshul, der giver IT-kriminelle fri adgang til din computer. Se, hvordan du beskytter dig.

Sidder du og læser den her artikel i Internet Explorer? Så er din IT-sikkerhed i fare. For kort tid siden opdagede Microsoft nemlig en alvorlig sikkerhedsfejl i deres populære browser, Internet Explorer.

Fejlen gælder alle udgaver af Explorer (fra 6-9) i alle versioner af Windows, med undtagelse af Explorer 10 i Windows 8.

Fejlen lader hackere angribe via et såkaldt "drive-by-angreb", der betyder at de kriminelle kan infiltrere en internetside, som du normalt har tillid til - og snige virus ind på din computer uden dit vidende. Når virussen aktiveres på din computer kan den for eksempel fjernstyre din computer og stjæle dine data.

Fredag den 21. september lavede Microsoften rettelse til den kritiske fejl, som har sat mere end halvdelen af danske internetbrugere i fare. Hvis du har sat Windows til automatisk opdatering er fejlen sikkert allerede rettet, hvis ikke - anbefaler vi, at du går ind på Windows Update i en fart.

Hvis du gerne vil finde Update ligger det her:
Kontrolpanel > System og sikkerhed > Windows Update

Hvis du hellere vil installere en anden internetbrowser, har vi lagt links til de to mest populære internetbrowsere foroven til højre. Begge er fremragende og sikre browsere, så du kan med sindsro vælge én.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
10 geniale browser-genveje

10 geniale browser-genveje

Du kan blandt andet hurtigt skifte mellem dine åbne faneblade.

Læs mere

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, så kan du skrive en blog, vise dine billeder, film og meget mere frem på nettet.

Få din egen hjemmeside

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gør din browser endnu bedre

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdGør din browser endnu bedre

Vi giver dig en masse nye udvidelser til Chrome og fortæller, hvordan du bruger dem.

Læs mere

Nyeste

Få en hurtigere browseroplevelse

Googles smarte Jobliste gør det nemt at lukke ressourcekrævende sider.

Læs mere

Sådan gør du dit netværk bedre

Med en ac-router kan du få både hurtigt og langtrækkende trådløst netværk i hjemmet.

Læs mere

4016 stykker LEGO på 5 minutter

Læn dig tilbage og nyd synet.

Læs mere