IP-cam smartphone

Overvåg dit hjem med et netværkskamera

Forlad dit hjem uden at bekymre dig om ubudne gæster. Læs her, hvordan du lige nu kan få et trådløst IP-overvågningskamera for under 150 kroner.

Hvad sker der i dit hus, når du ikke er hjemme? Med et netværkskamera og en app på din smartphone, kan du nemt overvåge dit hjem uanset hvor i verden, du befinder dig. I tilfælde af indbrud eller hærværk i dit hus, kan dine billeder fra kameraet være med til at opklare forbrydelsen. > Bestil et overvågningskamera her

Et IP-kamera er i stand til at tage billeder og optage lyd, når det fx registrerer bevægelse fra ubudne gæster. Udover overvågning kan du også bruge et IP-kamera til at overvåge kæledyr, der er alene hjemme, eller som babyalarm til børneværelset.

Så billigt er det Engang kostede det mange tusinde kroner, at installere overvågning i hjemmet. I dag kan det gøres meget billigere med et lille IP-kamera til dit hjemmenetværk.

Lige nu kan du få 3 numre af Komputer for alle og et IP-overvågningskamera til 149,50 kroner.

Nemt at opsætte IP-kameraet kan styres fra din pc eller via en app på din smartphone (Android eller iPhone), hvorfra du kan følge med i overvågningen – også når du ikke er hjemme.

Der følger en udførlig vejledning på dansk med til opsætning på pc og mobiltelefon - foruden skruer og rawplugs til montering. Kameraet kobles trådløst til dit netværk og du kan tilslutte et microSD-kort og gemme optagelser på det (medfølger ikke).

> Her kan du bestille overvågningskameraet

Måske er du interesseret i ...