Cookie- og privatlivspolitik


Logitech HD Webcam C310

Har du en nyere bærbar computer, har du højst sandsynligt også et indbygget webkamera. Men der kan alligevel være mening i at købe et nyt.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Fx kan du nu, uden at det koster en formue, optage film i HD-opløsning og skyde billeder i en kvalitet, der er bedre end med selv en god mobiltelefon. Det er det lille Logitech C310 et godt eksempel på. Det kan klikkes fast på din skærm, og der medfølger et program, så du kan foretage vi­deoopkald. Det er ret enkelt, efter at du har installeret softwaren og oprettet en gratis konto hos Logitech. Det virker også med Skype og Messenger. Du kan nu foretage videoopkald i HD-opløsning, og kvaliteten er høj. Især lyden imponerer, da kameraet også fanger din stemme, når du drejer hovedet væk. Billederne er uden hakken og med gode detaljer.

Du kan også tage et billede i fem megapixels opløsning, og her er kvaliteten ringere end med et lille digitalkamera. Men skal der lige tages et billede og sendes her og nu, er det fint. Og modsat et indbygget web­kamera kan du tage kameraet i hånden og tage et billede af det, du vil – så længe USB-kablet kan nå computeren. Du kan også overføre film og billeder til Facebook eller YouTube. Det er blot at lave optagelsen og klikke på Facebook- eller YouTube- ikonet i den medfølgende software, og optagelsen bliver lagt op på en af siderne. Har du behov for et ”løst” webkamera, er det nye Logitech HD C310 værd at overveje. Det giver god valuta og stor brugsværdi for pengene.

Fakta

• Opløsning: 1280 x 720 pixels
• Billeder: op til 5 megapixels
• Interface: USB 2.0
• Systemkrav: Windows XP,
Vista, 7
• Kabel: 1,6 meter

  • Filmer i HD

  • Let at lave videoopkald

  • Adgang til sociale medier

  • Fin pris

  • Kræver (gratis) konto

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Optag videoer med pc’en

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOptag videoer med pc’en

Selv om der står Full HD på siden af webkameraet, er det bestemt ingen garanti for høj billedkvalitet eller flydende optagelser. Læs med og find ud af, hvilket luksuswebkamera der giver dig de bedste videooptagelser.

Læs mere

Hvem kigger på dig?

Hvem kigger på dig?

Er der nogen, der kigger med? Find ud af, om dit webkamera er blevet hacket.

Læs mere

Overvågning: Så billigt er det

Overvågning: Så billigt er det

Overvåg dit hjem med et netværkskamera, når du er på ferie.

Læs mere

Nyeste

Overvågning: Så billigt er det

Overvåg dit hjem med et netværkskamera, når du er på ferie.

Læs mere

Hvem kigger på dig?

Er der nogen, der kigger med? Find ud af, om dit webkamera er blevet hacket.

Læs mere

Lav magi med video

Find din pc og et webkamera frem, og bliv instruktør på unikke film, hvor du kan få tiden til at gå meget hurtig.

Læs mere