Cookie- og privatlivspolitik


Sony HDR-CX130E videokamera

Hvis du ikke er ekspert i videooptagelser, men gerne vil have bedre kvalitet end med de billigste videokameraer, får du med Sony HDR-CX130E ganske fornuftigt optageudstyr mellem hænderne.

Set til:

2.438,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Du får hele 30x optisk zoom og op til 42x med udvidet zoom, som Sony kalder den ekstra digitale zoom. Med så kraftig en zoom kan det dog ikke anbefales at placere videokameraet andre steder end på et stativ med alle ben solidt plantet i gulvet, selv om den indbyggede optiske stabilisator er udmærket. Det kræver øvelse, før man har fuld kontrol over, hvor meget man vil zoome ind på et motiv, og hvor hurtigt eller langsomt det skal forløbe.
Kameraet har en lysfølsom sensor, der reducerer billedstøj og giver skarpe billeder. Du kan filme i Full HD med 50 billeder i sekundet, og kvaliteten er rimelig i denne prisklasse, uden dog at være imponerende. Optagelserne kan gemmes på et SD-kort, og vi anbefaler mindst 16 GB til HD-kvalitet.
HDR-CX130E autofokuserer hurtigt og præcist selv under dæmpet belysning, men du kan også selv vælge et fokuspunkt ved at pege det rette sted på motivet på den berøringsfølsomme skærm. Hvis du bare har lidt erfaring med et almindeligt digitalkamera, bliver det næppe nødvendigt at finde manualen frem for at optage de første filmklip. Det er også nemt at tilslutte pc’en og overføre dine optagelser via det medfølgende USB-kabel eller dele dem på nettet straks. Desværre følger der ikke noget HDMI-kabel med, så det må du eventuelt købe som tilbehør.
Hvis du vil bruge kameraet på en weekendtur, er det i øvrigt en god idé at medbringe opladeren til batteriet.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Sensor: 1/4-type Exmor R CMOS
Opløsning: Full HD (1920 x 1080)
Zoom: 30x optisk/42x udvidet
Lagermedier: SD-kort og
Memory Stick
Andet: USB-stik, HDMI-port

  • Nemt at bruge

  • God zoom

  • Flot billedkvalitet til prisen

  • Ikke lang batteritid

  • Intet HDMI-kabel

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Overholder du loven?

Overholder du loven?

Bruger du dit overvågningskamera rigtigt efter reglerne? Få svaret her.

Læs mere

JVC Everio GZ-HD7

JVC Everio GZ-HD7

Der er en dybde i billedet, som få kameraer i denne prisklasse kommer i nærheden af. Det er meget tæt på professionel kvalitet.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overvåg dit hjem med et kamera

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvervåg dit hjem med et kamera

Stor test: Med et udendørs netværkskamera kan du overvåge din ejendom døgnet rundt.

Læs mere

Nyeste

360-graders actionkamera

Se Giroptics lækre action-kamera i brug her. Optag hele vejen rundt og kontroller afspilningen med en enkelt finger.

Læs mere

Overvåg dit hjem med et kamera

Stor test: Med et udendørs netværkskamera kan du overvåge din ejendom døgnet rundt.

Læs mere

Videokamera med masser af zoom

Hvis du ikke er ekspert i videooptagelser, men gerne vil have bedre kvalitet end med de billigste videokameraer, får du med Sony HDR-CX130E ganske fornuftigt optageudstyr mellem hænderne.

Læs mere