Cookie- og privatlivspolitik


JVC Everio GZ-HD7

Der er en dybde i billedet, som få kameraer i denne prisklasse kommer i nærheden af. Det er meget tæt på professionel kvalitet.

Set til:

11.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

JVC’s videokamera skiller sig markant ud fra andre kameraer, vi har testet for nylig. Det er næsten dobbelt så stort og dertil noget tungere. Det føles og ligner også et kamera, som hører til i en anden klasse. Og ser man på prisen, bliver det da også bekræftet.

Selv om kameraet er dyrt, overvejer man alligevel at købe, så snart man har prøvet det, for trods de store dimensioner ligger det utroligt godt i hånden, og man har hurtig adgang til alle de mest brugte funktioner. Det føles bare mere professionelt.

Det benytter harddisk som lagermedie. Det er hurtigt og har høj kapacitet og er i praksis meget let at have med at gøre i daglig brug. Man skal ikke tænke over så meget. Kun at tage backup, når man har filmet længe. Det gør samtidig efterredigeringen meget let og hurtig. JVC-kameraet har let ved at flytte rundt på filmsekvenserne, der ligger på harddisken.

Trods de store dimensioner bliver man ikke træt af at bruge JVC’et en hel dag, og når man kommer hjem og ser resultatet, glædes man ved, at billedkvaliteten er unik. Der er en god dybde i billedet. Det er meget tæt på professionel kvalitet.

Selv om dette JVC har næsten professionelle egenskaber, er det slet ikke svært at bruge. Men det kræver dog en anelse mere øvelse end de øvrige kameraer i testfeltet. Man får til gengæld testens bedste kamera og bedste billedkvalitet, men den ekstremt høje pris gør det dog mest interessant for videoentusiaster.

Fakta
  • God billedkvalitet

  • Indbygget harddisk

  • Meget lysstærk skærm

  • Lidt for stort

  • Meget dyrt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sanyo Xacti HD2

Sanyo Xacti HD2

Det er svært ikke at blive lidt begejstret for dette lille Sanyo-videokamera. Men prisen og kvaliteten hænger på ingen måde sammen.

Læs mere

Panasonic HDC-SD9

Panasonic HDC-SD9

Et nemt, lille og lækkert videokamera, som giver knivskarpe optagelser i en høj opløsning.

Læs mere

Sony HDR-XR200VE

Sony HDR-XR200VE

Overbevisende billedkvalitet kombineret med GPS gør kameraet interessant, men prisen er høj.

Læs mere

Nyeste

360-graders actionkamera

Se Giroptics lækre action-kamera i brug her. Optag hele vejen rundt og kontroller afspilningen med en enkelt finger.

Læs mere

Overvåg dit hjem med et kamera

Stor test: Med et udendørs netværkskamera kan du overvåge din ejendom døgnet rundt.

Læs mere

Videokamera med masser af zoom

Hvis du ikke er ekspert i videooptagelser, men gerne vil have bedre kvalitet end med de billigste videokameraer, får du med Sony HDR-CX130E ganske fornuftigt optageudstyr mellem hænderne.

Læs mere