Cookie- og privatlivspolitik


3 tips til overvågning

Før du anskaffer dig et overvågningskamera, bør du huske på disse 3 tips.

Før du anskaffer dig et overvågningskamera, bør du grundigt overveje, hvor du vil have det siddende, om det skal være trådløst eller med kabel, og om du rent faktisk må filme der, hvor du har tænkt dig at filme.

Her får du 3 uundværlige tips, som du bør læse, inden du monterer dit overvågningskamera:

1: Sikker placering af overvågningskameraet
Gør det umuligt for tyveknægtene at ødelægge dit overvågningskamera og dine muligheder for at optage bevismateriale. Monter kameraet et sted, hvor man ikke opdager det, eller placer det så højt, at det ikke kan nås. Det samme gælder naturligvis også kablerne til strøm og netværk. Sørg for, at de heller ikke er til at nå, eksempelvis ved at bore dem igennem træværket eller muren bagved kameraet.

2: Vælg et trådløst overvågningskamera
De fleste overvågningskameraer kan sluttes til hjemmenetværket via kabel. Men vi anbefaler, at du vælger et kamera, som også virker med trådløst netværk – det er bare nemmere at have med at gøre, og du slipper for at fastmontere lange netværkskabler rundt omkring i huset. Dog skal du være opmærksom på, at selve opsætningen af de fleste overvågningskameraer foregår med netværkskablet tilsluttet.

3: Undgå at bryde loven
Den overordnede mening med et overvågningskamera er blandt meget andet, at det skal holde udkig efter tyvepak og andre uvedkommende gæster. Men du skal være opmærksom på, at det faktisk kun er tilladt at filme din egen grund og ejendom. Derfor skal du sørge for, at kameraets linse altid peger, så den ikke ved et uheld kommer til at filme naboen, som slår græs, eller fortovet og alle de tilfældigt forbipasserende fodgængere udenfor din egen grund.
> Hold øje med dit hjem fra din smartphoneOvervåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Red dine gamle videoer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRed dine gamle videoer

Dine gode, gamle videofilm er i overhængende fare. For hver dag der går, bliver de i dårligere og dårligere stand, og der findes kun én kur: Overfør dem til pc’en, og brænd dem på dvd. Vi hjælper dig gennem alle trin.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lav flotte dvd-menuer til dine film

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLav flotte dvd-menuer til dine film

Med DVDStyler kan du lave dvd-menuer til dine hjemmevideoer.

Læs mere

Sådan overvåger du bedst dit hjem

Sådan overvåger du bedst dit hjem

Husk på disse 3 uundværlige tips, når hjemmet skal beskyttes.

Læs mere

Nyeste

Lav flotte dvd-menuer til dine film

Med DVDStyler kan du lave dvd-menuer til dine hjemmevideoer.

Læs mere

Lav film som i Hollywood

Prøv kræfter med programmet Lightworks, som flere af Hollywoods største Oscar-hits er redigeret med. Det er gratis!

Læs mere

Red dine gamle videoer

Dine gode, gamle videofilm er i overhængende fare. For hver dag der går, bliver de i dårligere og dårligere stand, og der findes kun én kur: Overfør dem til pc’en, og brænd dem på dvd. Vi hjælper dig gennem alle trin.

Læs mere