Cookie- og privatlivspolitik


Tyndt og robust kamera

Hvis du har behov for et kamera, der kan holde til lidt af hvert, har du normalt måttet finde dig i at gå på kompromis med størrelsen

Men med det nye kamera Casio Exilim EX-G1 er det ikke længere nødvendigt.

Kameraet er både vandtæt (ned til 3 meter i en time ad gangen) og støvtæt, klarer fald fra en højde på 2,13 meter og temperaturer ned til minus 10 grader, og det er fremstillet i rustfrit stål og polykarbonat, der skulle være ekstra holdbart.

På trods af den gode modstandskraft er kameraet kun knap to centimeter tykt og giver dig en opløsning på 12,1 megapixels og tre gange optisk zoom. Prisen bliver ca. 2.700 kroner.

www.casio.dk

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hårdført kamera  fra Olympus

Hårdført kamera fra Olympus

En hård nyser. Sådan præsenterer Olympus det nye µ Tough-3000. Modellen er stødsikker, vandsikker og frostsikker, så det er bare at klipse løs uden frygt for, hvad fx familiens yngste eller andre usikre elementer udsætter det for.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grundkursus del 3

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPc grundkursus del 3

Windows holder styr på dine billeder. Og når du har gennemgået denne lektion, kan du selv lægge fotos ind på pc’en og – vigtigst af alt – du kan også finde dem igen.

Læs mere

Videokamera med masser af zoom

Videokamera med masser af zoom

Hvis du ikke er ekspert i videooptagelser, men gerne vil have bedre kvalitet end med de billigste videokameraer, får du med Sony HDR-CX130E ganske fornuftigt optageudstyr mellem hænderne.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere