Cookie- og privatlivspolitik


Småt kamera med udskifteligt objektiv

Hvis man både vil have kvaliteten og valgmulighederne i et kamera, hvor man kan skifte objektiver, og den praktiske størrelse i et kompaktkamera, er man hidtil løbet ind i problemer

Spejlreflekskameraer er blevet digitale, men størrelsen er forblevet den samme som i gamle dage (bl.a. fordi en stor billedchip nu engang er bedre end en lille). Flere producenter har prøvet at kombinere de to verdener med Four Thirds-systemet, men nu kommer Sony så med deres bud. NEX-kameraerne er ultrakompakte i deres hus og har et standardobjektiv.

Det kan dog skrues af, og ved hjælp af en adapter kan man så bruge objektiverne fra Sonys Alpha-serie af spejlreflekskameraer. Kameraerne har et væld af funktioner, deriblandt muligheden for at svinge kameraet rundt, hvorefter softwaren selv laver et kæmpe panoramafoto, der også kan opleves i 3D på en moderne 3D-fladskærm.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grundkursus del 3

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPc grundkursus del 3

Windows holder styr på dine billeder. Og når du har gennemgået denne lektion, kan du selv lægge fotos ind på pc’en og – vigtigst af alt – du kan også finde dem igen.

Læs mere

Video af spion-pen

Video af spion-pen

Skjult kamera: Se videoen af den smarte spion-kuglepen. Optag sjove videoer af familie eller venner og overfør dem til din pc med et snuptag.

Læs mere

Den bedste fototjeneste

Den bedste fototjeneste

Stor test: Hvis du har mange billeder liggende på din pc, bør du få mange af dem fremkaldt på en af de mange fototjenester på nettet.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere