Cookie- og privatlivspolitik


Lommekamera med udskifteligt objektiv

Samsung har netop lanceret verdens mindste kamera, med et objektiv der kan skiftes som på et spejlreflekskamera.

Små kameraer med udskiftelige objektiver, er set før, men Samsung NX mini er verdens tyndeste og letteste af sin slags. Kameraet har en 20 megapixel sensor og en berøringsfølsom skærm, som kan vippes 180 grader opad, som gør det nemt at tage billeder af dig selv.

NX mini vejer kun 158 gram og måler 11 x 6.2 x 2.25 centimeter. Det kan tage 6 billeder i sekundet med kontinuerlig optagelse og har en lukkehastighed på en 1/16000-del af et sekund. Det vil sige, at du kan tage billedet af ting, der bevæger sig hurtigt, uden at de bliver slørede. Selve kamerahuset er i metal og har en HDMI-indgang, NFC, der kan tilsluttes smartphones, og Wi-Fi.

Der følger et fladt pandekage-objektiv med, når du køber kameraet. Derudover vil Samsung lancere to andre objektiver, der passer til NX mini. Du kan købe en adapter, kaldet NX-M, så du kan bruge alle 15 objektiver i Samsungs NX-serie. Kameraet kan købes fra april til en pris på 2.434 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hold øje med hjemmet fra telefonen

Hold øje med hjemmet fra telefonen

Få et IP-kamera og hold øje med dit hjem fra din smartphone

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grundkursus del 3

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPc grundkursus del 3

Windows holder styr på dine billeder. Og når du har gennemgået denne lektion, kan du selv lægge fotos ind på pc’en og – vigtigst af alt – du kan også finde dem igen.

Læs mere

Overholder du loven?

Overholder du loven?

Bruger du dit overvågningskamera rigtigt efter reglerne? Få svaret her.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere