Cookie- og privatlivspolitik


Nye internet-oplevelser i din fladskærm

I virkeligheden burde vi vel være kede af at se produkter, som helt overflødiggør pc’en, men tværtimod er vi her på redaktionen begejstrede over at se endnu flere nye fjernsyn, som rummer gode internetmuligheder uden ekstra udstyr

Philips’ nye fjernsyn er endnu et eksempel på denne spændende trend, hvor du med fjernbetjeningen i hånden kan anvende funktionen Philips Net TV til at surfe på nettet, se YouTube-videoer, læse nyheder og se vejrudsigt og meget mere.

De nye muligheder er indbygget i de to topserier 9600 og 9700 og i den tredje generation af Aurea, hvor 250 lysdioder i rammen farver væggen bag tv’et i de farver, du ser på skærmen. Men skal du skrive længere tekster, bliver du sikkert hurtigt træt af at taste som på en mobiltelefon i stedet for på et rigtigt tastatur, så helt erstatte computeren kan de nye fjernsyn nok ikke.

Prisen på skærmene afhænger af model og størrelse.

www.nettv.philips.com

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grundkursus del 3

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPc grundkursus del 3

Windows holder styr på dine billeder. Og når du har gennemgået denne lektion, kan du selv lægge fotos ind på pc’en og – vigtigst af alt – du kan også finde dem igen.

Læs mere

Overholder du loven?

Overholder du loven?

Bruger du dit overvågningskamera rigtigt efter reglerne? Få svaret her.

Læs mere

Klips et kamera på din telefon

Klips et kamera på din telefon

På den store IFA-messe i Berlin har Sony præsenteret kamera DSC-QX10, der kan sættes fast på bagsiden af en telefon, så du slipper for at bruge telefonens indbyggede kamera.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere