Cookie- og privatlivspolitik


Netflix udfordrer traditionelle tv-kanaler

Streamingsider som Netflix er på vej med deres egne serier og udfordrer for alvor tv-kanalerne i kampen om seernes gunst.

Den politiske serie House of Cards med Kevin Spacey i hovedrollen har haft stor succes verden over med positiv kritik og flotte seertal. Serien kan du kun følge på internettet på streamingsiden Netflix, og succesen har givet firmaet blod på tanden til øge tjenestens originale indhold.

Hvis det står til den ansvarlige for tjenestens indhold, Ted Sarandos, vil brugerne i løbet af 2014 kunne se dobbelt så mange originale serier på Netflix, som de kan i dag. Han afslører også, at der kan blive tale om spillefilm, som udelukkende bliver vist på streamingsiden.

Netflix er ikke den eneste streamingtjeneste, der ser et potentiale i originalt indhold. De amerikanske tjenester Hulu og Amazon Studios vil også udfordre de traditionelle tv-kanaler med deres helt egne serier.

Netflix er allerede klar med en ny sæson af en original serie, når fjerde sæson af Arrested Development bliver skudt i gang den 26. maj. Komedieserien blev droppet af tv-kanalen, den var produceret til, efter tredje sæson, men serien var så populær på Netflix, at de valgte at genoptage serien og lave den fjerde sæson eksklusivt til sin egen tjeneste.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hold øje med hjemmet fra telefonen

Hold øje med hjemmet fra telefonen

Få et IP-kamera og hold øje med dit hjem fra din smartphone

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grundkursus del 3

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPc grundkursus del 3

Windows holder styr på dine billeder. Og når du har gennemgået denne lektion, kan du selv lægge fotos ind på pc’en og – vigtigst af alt – du kan også finde dem igen.

Læs mere

Overholder du loven?

Overholder du loven?

Bruger du dit overvågningskamera rigtigt efter reglerne? Få svaret her.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere