Cookie- og privatlivspolitik


Lommekamera med 10x zoom

Det nye digitalkamera Coolpix S4 fra Nikon kan være i en skjortelomme, men præsterer 10x zoom og 6.0 megapixel.

Udviklingen inden for digitale kameraer går mod flere funktioner i et mindre kabinet. Det lever Nikon godt op til med deres nye Coolpix S4. Kameraet er så lille, at det kan være i en skjortelomme, men er udstyret med 10x zoom og 6.0 megapixel. Zoomen svarer til 38-380mm på et 35mm kamera.

Foruden at kunne forhindre røde øjne, har kameraet også en funktion, som genkender ansigter. Funktionen hjælper med at få bedre fokus på portrætoptagelser.

Coolpix S4 måler kun 11 x 7 x 3,5cm og vejer 200 gram, (uden batterier). Den indbyggede LCD-skærm er på 2,5 tommer og kan drejes i forhold til linsen. Strømforsyningen består af to AA batterier, af typen som kan købes overalt. Kameraet er derfor velegnet til at tage med på ferien. Skulle du på ferien løbe tør for hukommelseskort har Coolpix S4 13,5MB intern hukommelse.

Den forventede udsalgspris bliver ifølge den danske importør 4.295 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hvem kigger på dig?

Hvem kigger på dig?

Er der nogen, der kigger med? Find ud af, om dit webkamera er blevet hacket.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grundkursus del 3

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPc grundkursus del 3

Windows holder styr på dine billeder. Og når du har gennemgået denne lektion, kan du selv lægge fotos ind på pc’en og – vigtigst af alt – du kan også finde dem igen.

Læs mere

Hårdført kamera  fra Olympus

Hårdført kamera fra Olympus

En hård nyser. Sådan præsenterer Olympus det nye µ Tough-3000. Modellen er stødsikker, vandsikker og frostsikker, så det er bare at klipse løs uden frygt for, hvad fx familiens yngste eller andre usikre elementer udsætter det for.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere