Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic Lumix GF1

Panasonic Lumix GF1 er et såkaldt søgerkamera, der er kompakt og giver mulighed for at udskifte objektivet uden dog at være et spejlreflekskamera.

Set til:

7.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kameraet benytter standarden Olympus Micro Four Thirds, så du fx også kan bruge Olympus-objektiver. Panasonic har dog selv udviklet en hel serie af matchende objektiver, blandt andet et lille 20 mm, der reelt svarer til 40 mm.

Det er ekstremt hurtigt til at stille skarpt og har en meget høj lysfølsomhed. De fleste af os vil dog nok vælge en zoom, fx 14-140 mm, der med sine 10x optisk zoom dækker et pænt stort område. Og så har objektivet indbygget billedstabilisator.

Selve kameraet er en rimelig kompakt og meget lækker sag, i et flot retrodesign. Det er meget let at bruge, da det har intelligente programmer, hvor det selv vælger motivet og den bedste indstilling hertil.

Lumix GF1 har en 2,7 tommer stor LCD-skærm, der står fint skarpt og lysstærkt. Vi er imponerede over, hvor lækkert og godt kameraet er at arbejde med og ikke mindst de meget farvemættede billeder og skarpe detaljer, man får. Ingen tvivl om, at her er tale om høj kvalitet og et reelt alternativ til spejlrefleks. Men et sæt med zoomobjektiv koster 7.499 kroner, og det er for dyrt.

Fakta

• Opløsning: 12,1 megapixels
• Zoom: 10x optisk
(28-280 mm omregnet)
• LCD-skærm: 2,7”
• Maks. ISO: 3200
• HD-opløsning: 720p AVCHD Lite
• Lukkerhastighed:
1/4000 sekund
• Vægt: 285 gram (kun hus)
• Dimensioner:
11,9 x 7,1 x 3,63 cm (kun hus

  • Mulighed for at skifte objektiv

  • Høj mekanisk kvalitet

  • Flot design

  • Ingen automatisk LCD-søger

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Kompakt kamera fra Sony

Kompakt kamera fra Sony

Det kompakte Cyber-shot DSC-T5 på 5,1 megapixels er udstyret med 3x optisk zoom og en ekstra kraftig blitz. Kameraet koster ca. 4000 kr.

Læs mere

Kompakt digital luksus

Kompakt digital luksus

Panasonic Lumix GF1 er et såkaldt søgerkamera, der er kompakt og giver mulighed for at udskifte objektivet uden dog at være et spejlreflekskamera.

Læs mere

Sony CyberShot DSC-T9

Sony CyberShot DSC-T9

Vellykket ultrakompakt lommekamera med alskens hjælpeelektronik.

Læs mere

Nyeste

Spejlreflekskvalitet i halv størrelse

Huset på dette kamera er ikke meget større end et normalt kvalitetskamera, men ligesom ved rigtige spejlrefleksmodeller kan optikken skiftes efter behov. Kameraet leveres med en 18-55-mm linse – en vidvinkel med 3x zoom.

Læs mere

Kompakt kamera til den kreative

Der er en klar tendens mod, at nye kameraer skal være kompakte og have udskifteligt objektiv som et digitalt spejlrefleks. Det er det nye Panasonic Lumix DMC-GF3 et strålende eksempel på.

Læs mere

Kompakt kamera med rekordzoom

Med 35x optisk zoom har Canon SX30 IS sat rekorden i disciplinen høj zoom for et kompakt kamera.

Læs mere