Cookie- og privatlivspolitik


Panasonic Lumix DMC-GF3

Der er en klar tendens mod, at nye kameraer skal være kompakte og have udskifteligt objektiv som et digitalt spejlrefleks. Det er det nye Panasonic Lumix DMC-GF3 et strålende eksempel på.

Set til:

3.700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kameraet er yderst kompakt og har faktisk kun få knapper ligesom på et almindeligt kamera. Men du har mulighed for at skifte objektivet. Zoom-objektivet er godt og dækker de fleste behov. Men du kan også få specialobjektiver med makro, tele eller såkaldt fast brændvidde. Den sidste løsning er i reglen dyrere, og du må undvære zoom, men får til gengæld ofte højere billedkvalitet.
Pointen er, at du med et kamera som dette kan skyde billeder som med et kompakt kamera med fuld automatik – herunder et automatisk motivprogram, som selv finder den bedste indstilling til det motiv, du vil fotografere. Samtidig får du de kreative muligheder, det giver at have et udskifteligt objektiv.
I praksis er GF3 let at arbejde med. Den tre tommer store skærm bruges som søger, og den står klart og rent og er god nok til at blive brugt i sollys. Man skal lige vænne sig til at zoome ved at dreje på det medfølgende objektiv, som oven i købet er så lang en sag, at det ellers kompakte kamera bliver lidt stort at rende rundt med.
Det er kameraets enkelthed og brugervenlighed, som er dets store styrke, foruden den nydelige designkvalitet. Du har adgang til avancerede muligheder i menuerne, men vi fandt hurtigt frem til, at de automatiske indstillingsmuligheder, som du har, faktisk fungerer temmelig godt.

Billedkvaliteten er overbevisende med gode farver og masser af detaljer. Der er en naturlighed over farverne, som klæder billederne, uanset om det er en fødselsdag eller en ferie, der er kommet på hukommelseskortet.
Kameraet kan også videofilme i Full HD med tryk på én knap, og her er kvaliteten faktisk så god, at man godt kan tåle at se filmen på en stor fladskærm.
Alt i alt imponerer det nye Lumix-kamera fra Panasonic, og prisen, der er inklusive 14-42 mm objektiv, er helt i orden.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta
  • Kompakt design

  • Høj billedkvalitet

  • Zoomobjektiv fylder meget

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Kompakt kamera fra Sony

Kompakt kamera fra Sony

Det kompakte Cyber-shot DSC-T5 på 5,1 megapixels er udstyret med 3x optisk zoom og en ekstra kraftig blitz. Kameraet koster ca. 4000 kr.

Læs mere

Sony CyberShot DSC-T9

Sony CyberShot DSC-T9

Vellykket ultrakompakt lommekamera med alskens hjælpeelektronik.

Læs mere

Kompakt digital luksus

Kompakt digital luksus

Panasonic Lumix GF1 er et såkaldt søgerkamera, der er kompakt og giver mulighed for at udskifte objektivet uden dog at være et spejlreflekskamera.

Læs mere

Nyeste

Spejlreflekskvalitet i halv størrelse

Huset på dette kamera er ikke meget større end et normalt kvalitetskamera, men ligesom ved rigtige spejlrefleksmodeller kan optikken skiftes efter behov. Kameraet leveres med en 18-55-mm linse – en vidvinkel med 3x zoom.

Læs mere

Kompakt kamera til den kreative

Der er en klar tendens mod, at nye kameraer skal være kompakte og have udskifteligt objektiv som et digitalt spejlrefleks. Det er det nye Panasonic Lumix DMC-GF3 et strålende eksempel på.

Læs mere

Kompakt kamera med rekordzoom

Med 35x optisk zoom har Canon SX30 IS sat rekorden i disciplinen høj zoom for et kompakt kamera.

Læs mere