Cookie- og privatlivspolitik


Fang julemanden!

Han ser dig, når du sover, og han ved, hvornår du er vågen, men nu skal det være slut! I år skal du fange ham på fersk gerning, og vi fortæller dig hvordan.

Julemanden er en snu rad, som sniger sig ind i dit hjem, mens du ligger trygt i din seng og sover. Men er det nu også helt i orden? Nej, vel? Så fyr op under kaffemaskinen og find dit bedste kameraudstyr frem, for her kommer vores bedste tips til julemandsfotografering!Overvågning
For at fange julemanden midt i sine lyssky gerninger, skal du være vågen. Men lad os bare være ærlige – du løber sikkert tør for koffein og kommer til at lukke øjnene i det øjeblik julemanden kravler ud af kaminen. Derfor må du først og fremmest sætte overvågningskameraer op de mest oplagte steder: tagryggen, skorstenen, i juletræet og ikke mindst i dåsen med småkager og på mælkehylden i køleskabet!


Brug mobilen
Du behøver ikke et dyrt spejlreflekskamera og alverdens optikker for at tage billeder af julemanden. En helt almindelig smartphone kan snildt klare jobbet.


Julemanden i levende billeder
Det er naturligvis rigtig fint at tage billeder af julemanden, men med videooptagelser af manden i rødt og hvidt står du endnu stærkere i din sag.


Lys op
Det nytter selvfølgelig ikke, at du lader lyset brænde i hele huset. Så risikerer du bare, at julemanden flyver videre, uden at aflægge dig et besøg. Du må derfor være forberedt på at tage billeder under svage lysforhold.


Op i luften
Julemanden vil helt sikkert forsøge at flygte, når han først har opdaget, at du ikke ligger i din seng. Skynd dig derfor ud af huset med din kameradrone (som naturligvis står klar ved hoveddøren) og skyd julemandens himmelflugt med den.


Backup!
Nu har du billederne i hus, men arbejdet slutter ikke her. For tænk nu hvis alle billederne blev væk! Det må de endelig ikke, og derfor kommer her tre gode råd: backup, backup og backup!


Den store afsløring
Med billederne godt gemt væk her og der og alle vegne, er det nu tid til at vise dem frem for resten af verden - men selvfølgelig ikke uden betaling. Afslørende billeder af julemanden kan være mange penge værd.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hold øje med hjemmet fra telefonen

Hold øje med hjemmet fra telefonen

Få et IP-kamera og hold øje med dit hjem fra din smartphone

Læs mere

Kvalitet og valgmuligheder

Kvalitet og valgmuligheder

Nu kommer Sony med NEX-kameraerne, som er ultrakompakte i deres hus og har et standardobjektiv som kan skrues af.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grundkursus del 3

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPc grundkursus del 3

Windows holder styr på dine billeder. Og når du har gennemgået denne lektion, kan du selv lægge fotos ind på pc’en og – vigtigst af alt – du kan også finde dem igen.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere