Fang julemanden billede

Fang julemanden!

Han ser dig, når du sover, og han ved, hvornår du er vågen, men nu skal det være slut! I år skal du fange ham på fersk gerning, og vi fortæller dig hvordan.

21. december 2015

Julemanden er en snu rad, som sniger sig ind i dit hjem, mens du ligger trygt i din seng og sover. Men er det nu også helt i orden? Nej, vel? Så fyr op under kaffemaskinen og find dit bedste kameraudstyr frem, for her kommer vores bedste tips til julemandsfotografering!

Overvågning For at fange julemanden midt i sine lyssky gerninger, skal du være vågen. Men lad os bare være ærlige – du løber sikkert tør for koffein og kommer til at lukke øjnene i det øjeblik julemanden kravler ud af kaminen. Derfor må du først og fremmest sætte overvågningskameraer op de mest oplagte steder: tagryggen, skorstenen, i juletræet og ikke mindst i dåsen med småkager og på mælkehylden i køleskabet!

Brug mobilen Du behøver ikke et dyrt spejlreflekskamera og alverdens optikker for at tage billeder af julemanden. En helt almindelig smartphone kan snildt klare jobbet.

Julemanden i levende billeder Det er naturligvis rigtig fint at tage billeder af julemanden, men med videooptagelser af manden i rødt og hvidt står du endnu stærkere i din sag.

Lys op Det nytter selvfølgelig ikke, at du lader lyset brænde i hele huset. Så risikerer du bare, at julemanden flyver videre, uden at aflægge dig et besøg. Du må derfor være forberedt på at tage billeder under svage lysforhold.

Op i luften Julemanden vil helt sikkert forsøge at flygte, når han først har opdaget, at du ikke ligger i din seng. Skynd dig derfor ud af huset med din kameradrone (som naturligvis står klar ved hoveddøren) og skyd julemandens himmelflugt med den.

Backup! Nu har du billederne i hus, men arbejdet slutter ikke her. For tænk nu hvis alle billederne blev væk! Det må de endelig ikke, og derfor kommer her tre gode råd: backup, backup og backup!

Den store afsløring Med billederne godt gemt væk her og der og alle vegne, er det nu tid til at vise dem frem for resten af verden - men selvfølgelig ikke uden betaling. Afslørende billeder af julemanden kan være mange penge værd.

Måske er du interesseret i ...